Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

Ahhahahaa

Kötüleri hep menejer çakıyor, sara niye scout oluyor
Sara scout falan demedim ki

Jelert Doue olayı rezillik oldu kampa yetişçek sözü verildi ve taraftar çıldırdı diye çakıldı bize

Sallai de Zalewski ve Ebimbe olmayınca çakılmış belli, Zalewski ve Ebimbe'nin de scout olduğunu sanmıyom

Sara scout falan demedim ki

Jelert Doue olayı rezillik oldu kampa yetişçek sözü verildi ve taraftar çıldırdı diye çakıldı bize

Sallai de Zalewski ve Ebimbe olmayınca çakılmış belli, Zalewski ve Ebimbe'nin de scout olduğunu sanmıyom
Okan hoca diyor. İyi olanlar scout oluyor

Ayrıca bu adamlar 1 oyuncu öneriyorsa 3 tane de menajerden gelen önerilerin raporunu çıkarıyorlar. Bir kaç yıl önce kendisi bunu açıkladı bize gelen oyuncuların raporunu hazırlayıp sunmak ilk görevimiz gibisinden bir röportajı var.

İşi data olan yerde bu kadar uygulama ve kolaylık varken sen ben de bu işi yapabiliriz buna da katılıyorum.
Ülkede bu tür dijital analist işlerini yapmayı çok uçuk iş zannediliyor öyle de bir algı var maalesef.

Ek olarak kendisinde ben oyucu keşfedebilecek bir doğal yetenek olduğunu da düşünmüyorum.
Aferdesiniz rastgele götü başı yayıp özet izlesen ileride 20-30 olabilecek bir oyuncuyu 3-5 milyonken keşfedememe ihtimalin de yok yani.

Bizde toplu bir dönüşüm lazım, altyapı ve tüm futbol ekibi dahil.
Data analistine para veriyorsun her türlü imkanları kullanıp liste çıkarıyor ee para az diye istifa ediyor.

Tamam okey de her transfer dönemi ismi cismi olmayan adamlarla adımız çıktığında başkalarının da nasıl çıkabiliyor. Bu adamların verileri çalıp gelir elde etmediğinin bir garantisi var mı?

Abi kıbrıstan szalai diye bir oyuncu radarımıza yakalanıyor bir bakıyorsun fener de ortaya çıkıp alıyor bu nasıl oluyor misal.

Koulumani ve marmoush. E. Frankfurt bu iki adamı bonservissiz bedavaya alıp 180 milyon euroya sattı. Scouting budur.

aga bunun maaşını neden morata transferinde kullanmıyoruz? kulüp bana da maaş bağlasın o zaman ben de isterem.

malcom bokele isimli göztepe stoperi transfer edilirse bu adamin ve altinda ne kadar calisan varsa hepsinin görevine son verilmesi lazim.

yeter artik. yeni kisiler gelsin.

Galatasaray'in gizli Tarik Camdal'idir kendisi. Kadrolu eleman olup Youtube, FM ve Transfermarkt'a bakarak 80 milyon maasli kadro kurduk cok sukur. Scout transferi denecek tek futbolcu alinmisligi yok, Boey disinda. 15 yil bende 150 transfer yaptirsam, bir tane rasgele tutardi zaten.

sürekli bu adama yükleniliyor ama realitede trasnfer işlerinde scout ekibinin raporlarına ve tavsiye ettikleri oyunculara ne kadar bakıyorlardır ?

bunu net bilmeden hiç kimseye bam güm yorum yapmamak lazım.

sürekli bu adama yükleniliyor ama realitede trasnfer işlerinde scout ekibinin raporlarına ve tavsiye ettikleri oyunculara ne kadar bakıyorlardır ?

o zaman biraz da başka birisinin önerdiklerine bakmayalım değişim iyidir.

Bakmiyolarsa maas vermemizin ne anlami var renkdas. Her durumda kulup icin gereksiz bir olusum simdiki scout ekibimiz.

Bakmiyolarsa maas vermemizin ne anlami var renkdas. Her durumda kulup icin gereksiz bir olusum simdiki scout ekibimiz.
bakmayanalr yönetim ve hoca olabilir anlamında diyorum.

ben sanmıyorum ki bu forumda bile konuşlan tavsiye edilen ya da konusu açılan gençleri bunca paranın döndüğü kulübün scout birimi görmemiştir.

ona inanmak istemem.

he müthiş iş mi yapıyorlar - bence hayır , yoksa ucuza deneme trasnferi görürdük mutlaka.

içerideki işleyişi vs bilmeden sallamamak lazım - sorumlu hala benim gözümde yönetim+teknik ekiptir.

Yav şefim bulamadın mı 8 milyona bir stoper yada diyemedin mi şunlara Cuesta 8 milyon etmez diye

Scout ekibinin başına ciddiye alınabilecek bir isim gelmeli. Marka bir isim cvsi mükemmel bir scout. İşte o zaman yönetim scout transferini mecburen yapar çünkü adamı ciddiye alacaklar geçmişinden dolayı. Maalesef tutkucanı kimse takmıyor bu oyuncu iyi değil almayın dese bile sallamaz yönetim.

Parrottu izliyoruz mikautadze tarzı bi adam ve mika gibi 25 m euro da değil , bu adamdan hiçbir haberi yok bu şahsın

3e 5e alınabilecekken almıyoruz yazın 20 olunca raporlar şimdi bunu okanda ister

Hepiniz bir bir defolup gideceksiniz bu kulüpten

Aga bu scout nerde 30 milyonluk adam var onu "buluyor", bunun daha takimda olmasi rezaletin daniskasidir.

Parrottu izliyoruz mikautadze tarzı bi adam ve mika gibi 25 m euro da değil ve bu admdan hiçbir haberi yok bu şahsın

3e 5e alınabilecekken almıyoruz yazın 20 olunca raporlar şimdi bunu okanda ister

Hepiniz bir bir defolup gideceksiniz bu kulüpten
Az herifi 4m a almis

Ben transferlerin bu adama sorulduğunu sanmıyorum la adamın günahını almayalım hiç, genç potansiyelli biri gelir tutmaz bu arkadaştan biliriz de tutup stoper diye Davinsonun arkadaşını önerecek değil.

Geri
Üst Alt