Emre Utkucan | Scouting ve Performans Analizi Yöneticisi

problem emre utkucan değil.

sıkıntının (transferde) belkide %5 i falandır .

ayrıca hiç liste sunulmadığını nerden biliyoruz ?

yönetim şov için 30M luk adamların kapılarında rzil rüsva oluyor 3 aydır.

Fikirlerinin dikkate alındığını sanmıyorum adama sarmamıza gerek yok bence.

değişmeli yeter artık herkes istifa edecek beyimiz para saymaya devam edecek ha yok öyle dünya.

scouting şefimiz var boey gidiyor 32lik sakat aurier geliyor ha

hesap verecek

Bence başarılı 1'i.Son zamanlarda hep yıldız isimlere yöneldi kulüp transferlerde.Marcao - - Nelsson- Boey - Kerem - Barış gibi satılabilecek potansiyeldeki futbolcuları öneren de o ve ekibi.Özel hayatı da kimseyi ilgilendirmez adamın bence rahat bırakın derim..

Yıllardır herhangi bir scout transferine rast gelmedik. Bir tek Boey.
Ross, Ozornwafor gibi adamlarsa scout transferi, onlardan da bi hayır görmedik.

Scouting departmanı da baştan aşağı yenilenmeli bence.

problem emre utkucan değil.

sıkıntının (transferde) belkide %5 i falandır .

ayrıca hiç liste sunulmadığını nerden biliyoruz ?

yönetim şov için 30M luk adamların kapılarında rzil rüsva oluyor 3 aydır.
Birileride çıkıp konuşmalı artık Utkucan futbolcu öneriyor mu kimleri öneriyor kimler alınmıyor.Hiçbirşey bilmiyoruz ve Utkucan pasif diyoruz.Aktifmi pasifmi onuda bilmiyoruz.Hiçbirşeyi bilmiyoruz.Menejerlerin kucağında neden bukadar oturma sevdalısıyız onuda bilmiyoruz.
Diagneye 13 milyon neden verdik onuda bilmiyoruz.Jelerte Saraya bu kadar paralar neden verdik onuda bilmiyoruz.
Hiçbirşeyi bilmiyoruz.Bildiğimiz tek şey young boys gibi bir takıma eleniyoruz.İşte birtek bunu biliyoruz.

Yıllardır herhangi bir scout transferine rast gelmedik. Bir tek Boey.
Ross, Ozornwafor gibi adamlarsa scout transferi, onlardan da bi hayır görmedik.

Scouting departmanı da baştan aşağı yenilenmeli bence.
Ozornwafor'u William D'avilla önermedi mi reis?O'nun oyuncusuydu.Ross içinse her an kendini Milli Takım'a atabilir.İtalya Ligi'ne transfer yapma potansiyeli var bence Milli Takım'a çağrılırsa..

Ozornwafor'u William D'avilla önermedi mi reis?O'nun oyuncusuydu.Ross içinse her an kendini Milli Takım'a atabilir.İtalya Ligi'ne transfer yapma potansiyeli var bence Milli Takım'a çağrılırsa..
Bilmiyorum işte eğer scouting transferiyse diyorum o yüzden. Milli takıma atarsa kendini, o zaman da şunu sormak gerekir; "Bu çocuğu niye alıp üç kuruşa geri yolladık?"

Nötr durumdayım kendisine. Hakkaniyetli olmak gerekiyor, bu adamın başında olduğu ekip, kaç transfere etki etti, ya da yetki alanları ney, sadece fikirleri mi soruluyor yoksa "alın" dedikleri mi alınıyor?

Mesela tutanlardan gidersek Marcao transferi, Nelson, Boey, atıyorum Telles, bu adamlar mı buldu? Yukarıda Töre'nin dediği gibi Ozornwafor'u da mı bu adamlar alın dedi?

Bilemedim.

Nötr durumdayım kendisine. Hakkaniyetli olmak gerekiyor, bu adamın başında olduğu ekip, kaç transfere etki etti, ya da yetki alanları ney, sadece fikirleri mi soruluyor yoksa "alın" dedikleri mi alınıyor?

Mesela tutanlardan gidersek Marcao transferi, Nelson, Boey, atıyorum Telles, bu adamlar mı buldu? Yukarıda Töre'nin dediği gibi Ozornwafor'u da mı bu adamlar alın dedi?

Bilemedim.
Boey için;

Fatih Terim, ilk tercihi olan Sidibe'nin alınamaması üzerine scout ekibine "Maksimum 23 yaşında, atletik ve bonservisi ucuz" kriterlerini karşılayacak bir isim talebinde bulundu. Scout ekibi ise bonservisi Rennes'de olan, bir önceki sezonu Dijon'da kiralık olarak geçirmiş Kamerun asıllı Sacha Boey'yi önerdi.

Ben yaptığımız scout transferlerinden memnunum. Yani scout anlayışımız ne burada her oyuncu scout ediliyor sonuçta, Messi'yi de alsan birileri çalışıyor.

Bizim özelimizde, ucuza, ismi bilinmeyen çözülen oyuncuları scout olarak kabul ediyorum ve gerçekten böyle çalışıyorsa bence başarılılar neredeyse aldığımız her adam iş yaptı veya para kazandırdı bu adamlar daha ne yapabilir ki belki sol bek içinde deli bir isim önerdiler ama gidip 10 milyona Jakobs almak cazip gelmiş olabilir birilerine, bu detayları bilmedikten sonra boş.

Erdem Timur başkan olduğunda hala o koltukta oturuyorsa, demek ki problem bunlarda değil. Bunlara fikrinin sorulduğunu sanmıyorum.

Ben scout ekibini başarısız bulmuyorum, dinlenmiyorlardır. Fatih hoca zamanı aktiflerdi Boey, Marcao geldi zaten..

Gariban 1 herif. Suçu olduğunu sanmıyom

Bunu niye istifaya davet ettik şimdi önce yağ bezesi ve ekibi dağıtılmalı

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Marcao hariç hiç biri scout transferi değil.Boey menejer önerisi.Nelsson dediğin adam 7.5 euroya scout transferi mi olur.

Geri
Üst Alt