Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.289
- 15.888
- 2.498
Utkucan’ın cihaz gayet fonksiyonel diye algıladım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birileride çıkıp konuşmalı artık Utkucan futbolcu öneriyor mu kimleri öneriyor kimler alınmıyor.Hiçbirşey bilmiyoruz ve Utkucan pasif diyoruz.Aktifmi pasifmi onuda bilmiyoruz.Hiçbirşeyi bilmiyoruz.Menejerlerin kucağında neden bukadar oturma sevdalısıyız onuda bilmiyoruz.problem emre utkucan değil.
sıkıntının (transferde) belkide %5 i falandır .
ayrıca hiç liste sunulmadığını nerden biliyoruz ?
yönetim şov için 30M luk adamların kapılarında rzil rüsva oluyor 3 aydır.
Ozornwafor'u William D'avilla önermedi mi reis?O'nun oyuncusuydu.Ross içinse her an kendini Milli Takım'a atabilir.İtalya Ligi'ne transfer yapma potansiyeli var bence Milli Takım'a çağrılırsa..Yıllardır herhangi bir scout transferine rast gelmedik. Bir tek Boey.
Ross, Ozornwafor gibi adamlarsa scout transferi, onlardan da bi hayır görmedik.
Scouting departmanı da baştan aşağı yenilenmeli bence.
Bilmiyorum işte eğer scouting transferiyse diyorum o yüzden. Milli takıma atarsa kendini, o zaman da şunu sormak gerekir; "Bu çocuğu niye alıp üç kuruşa geri yolladık?"Ozornwafor'u William D'avilla önermedi mi reis?O'nun oyuncusuydu.Ross içinse her an kendini Milli Takım'a atabilir.İtalya Ligi'ne transfer yapma potansiyeli var bence Milli Takım'a çağrılırsa..
Boey için;Nötr durumdayım kendisine. Hakkaniyetli olmak gerekiyor, bu adamın başında olduğu ekip, kaç transfere etki etti, ya da yetki alanları ney, sadece fikirleri mi soruluyor yoksa "alın" dedikleri mi alınıyor?
Mesela tutanlardan gidersek Marcao transferi, Nelson, Boey, atıyorum Telles, bu adamlar mı buldu? Yukarıda Töre'nin dediği gibi Ozornwafor'u da mı bu adamlar alın dedi?
Bilemedim.