Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 20.183
- 20.675
- 438
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vasfi bile gergin13m verip 27 yaşındaki Diagne'yi Kasımpaşa'dan alan kulüpte yeri yok, defol.
tüm transferlerin scout'a sorulup yapıldığını sanmıyorum. çoğu menajer önerisiyle gelen tipler. bazı menajerlerle alacak verecek davası olunca mecbur bunların önerdiği topçular alınıyor. ama kendilerinin de çok vasıflı adamlar olduklarını sanmıyorum. bugün burada, gs sözlükte, galatasaray temalı başka yerlerde bunların önerdiği, önereceği belki çok daha iyilerini bulacak insanlar var. devir internet devri her bilgiye ulaşmak kolay.
benim aklıma gelen iki topçu var. chedjou ve bruma. chedjou için o zamanlar sanırım 6-7 milyon para vermiştik lille' e. lille chedjou' nun yerine kjaer'i almıştı 1 milyona. o zamanlar lille kjaer i almadan 17 yaşında kuzenim kjaer i keşke biz alsaydık diyordu. bruma döneminde aynı turnuvada oynamış pogba yalan olmasın 500 bin dolara mı ne transfer olmuştu.
yani oyuncu bulmak o kadar zor iş değil.
scout ekibi diye birşey yok bizde yav. Bizim futbol ekibi bir oyuncu görüyor bunlara soruyor bunlarda video izliyor global raporlara bakıp rapor hazirliyorlar.
Futboldan anlamayan annemi youtube'ye oturtup genç velet videoları izletsem senede 1-2 tane denk getirir, bu isin içinde olup oyuncu bulamayan ekmek yememeli.
yardımcılarını degistirmesi lazım
kinaye yaptım renktas öfkelenmeÖnce kendisi gitsin.
Yok efendim Haarland i bulmus ama 8-9 Mio € istemisler, eeeeee önceden niye bulamadin ?
8-9 Mio €‘ya Scout Transferimi olur ?
Luyindamaya bu kadar parayi kim verdi ?
Alex Tellesi aldirdim diye bi zamanlar övünüyordu.
Alip, gelisemedi pek birsey kazanamadi Galatasaray ondan ve Porto‘da acayip isler yapti, bizim Systeme , Taktike uygun degilmis belki‘de.
Mariano gitti, senelerdir yerine kimleri buldu ?
Simdi geldi…
Yok Fatih Terim takmiyormus, zaten Fatih Terim getirdi!
Simdi Victor Nelsson 7 Mio € Scout Transferimi oluyor?
Zamaninda Kopenhagen onu Nordsjaelland‘den 3.6 Mio € aldilar.
Berkan Kultu bonserviz olmadan gitti Alanyaspor‘a biz 4 Mio € yerip aldigimiz bir futbolcu
Kerem Aktürkoglu ve Baris Yilmaz benim icin Scout Transferleri!
Sacha Boey Scout Transferi!
Alexandru Cicaldau ayarinda yokmu 2-3 Topcu?
Ben pek olumlu bakmiyorum buna.
Bizim duruma belli, 2-3 tane bulup getirse iyi olurdu , neyse Keremi buldu ona sükür.
reis ben scout ekibinin oyuncu bulmada probleminin olmadığını, daha çok teknik heyeti veya yönetimi bu konuda ikna kabiliyetlerinin düşük olduğunu düşünüyorum. veya tam tersi yönetim-teknik heyet kısmı o kadar da iplemiyor olabilir bu arkadaşları.Önce kendisi gitsin.
Yok efendim Haarland i bulmus ama 8-9 Mio € istemisler, eeeeee önceden niye bulamadin ?
8-9 Mio €‘ya Scout Transferimi olur ?
Luyindamaya bu kadar parayi kim verdi ?
Alex Tellesi aldirdim diye bi zamanlar övünüyordu.
Alip, gelisemedi pek birsey kazanamadi Galatasaray ondan ve Porto‘da acayip isler yapti, bizim Systeme , Taktike uygun degilmis belki‘de.
Mariano gitti, senelerdir yerine kimleri buldu ?
Simdi geldi…
Yok Fatih Terim takmiyormus, zaten Fatih Terim getirdi!
Simdi Victor Nelsson 7 Mio € Scout Transferimi oluyor?
Zamaninda Kopenhagen onu Nordsjaelland‘den 3.6 Mio € aldilar.
Berkan Kultu bonserviz olmadan gitti Alanyaspor‘a biz 4 Mio € yerip aldigimiz bir futbolcu
Kerem Aktürkoglu ve Baris Yilmaz benim icin Scout Transferleri!
Sacha Boey Scout Transferi!
Alexandru Cicaldau ayarinda yokmu 2-3 Topcu?
Ben pek olumlu bakmiyorum buna.
Bizim duruma belli, 2-3 tane bulup getirse iyi olurdu , neyse Keremi buldu ona sükür.
reis ben scout ekibinin oyuncu bulmada probleminin olmadığını, daha çok teknik heyeti veya yönetimi bu konuda ikna kabiliyetlerinin düşük olduğunu düşünüyorum. veya tam tersi yönetim-teknik heyet kısmı o kadar da iplemiyor olabilir bu arkadaşları.
Iyide o vakit alt yapi icin neden hic bur hareket yapmiyor bizim scout ekip? Sonucta kac yilldan beri buradalar simdiye gelecegin takimini kurmamiz gerekirdi her yil bir kac tane altyapi transferi ile ama A takim oldugu gibi altyapi icin terimin onu bunu istememe diyecegini pek düsünmüyorum. Terim bu ekibi oyuncu aramak yerine farkli isler icin kullandigini düsünüyorum ondada ne kadar iyiler bilmiyorum.Renktas, sonucta Fatih Terim getirdi bunu yani bence hersey Imparatorun elinde.
Fatih Terim Sampiyon olmak icin elinden geleni yapar öyle 2-3 Scout Transferler 3-4 olmak istemiyor gibi geliyor bana.
Fatih Hocam genelde güzel paralar harcatiyor ve sorna Sampiyon oluyoruz ama seneye oyunculari satmayip 1 sene daha Sampiyon yapar diye kaliyorlar sorna hepsi patliyor.
Feghouli gibi …
Bence Fatih Terim güvenemiyor gibi geliyor bana .
Yinede cikip Haarland i buldum 8-9 Mio € istediler demesi sacma maden buluyor yapsin rapor.
Oyuncu öyle cikiyor sorna herkes ben söyledim yok ben buldum.
Madem o kadar iyisin söyle, aciklama yap.
Ben altyapisi olmadigi icin oyuncu pek bulamiyor yani demek istedigim bizim Systeme uygun birisini özelikle bulamiyor.
VfB Stuttgart cok iyi bu konularda.
Altyapiya bütce diyor ya, burda basliyalim.
1-2‘e bulup biz niye parlatamiyoruz?
Bilemiyorum artik …. Acayip sikildim ama !
-bizim Systeme uygun birisini özelikle bulamiyor.-Renktas, sonucta Fatih Terim getirdi bunu yani bence hersey Imparatorun elinde.
Fatih Terim Sampiyon olmak icin elinden geleni yapar öyle 2-3 Scout Transferler 3-4 olmak istemiyor gibi geliyor bana.
Fatih Hocam genelde güzel paralar harcatiyor ve sorna Sampiyon oluyoruz ama seneye oyunculari satmayip 1 sene daha Sampiyon yapar diye kaliyorlar sorna hepsi patliyor.
Feghouli gibi …
Bence Fatih Terim güvenemiyor gibi geliyor bana .
Yinede cikip Haarland i buldum 8-9 Mio € istediler demesi sacma maden buluyor yapsin rapor.
Oyuncu öyle cikiyor sorna herkes ben söyledim yok ben buldum.
Madem o kadar iyisin söyle, aciklama yap.
Ben altyapisi olmadigi icin oyuncu pek bulamiyor yani demek istedigim bizim Systeme uygun birisini özelikle bulamiyor.
VfB Stuttgart cok iyi bu konularda.
Altyapiya bütce diyor ya, burda basliyalim.
1-2‘e bulup biz niye parlatamiyoruz?
Bilemiyorum artik …. Acayip sikildim ama !