Emrecan Uzunhan: "Okulu dondurmayı düşünüyorum"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1664188847241.png

Beşiktaş'ın futbolcuları Tayyip Talha Sanuç ve Emrecan Uzunhan açıklamalarda bulundu.

Emrecan Uzunhan:

"Romain Saiss bence Süper Lig'in en iyi stoperi. Onu gözlemliyorum. Kendisi benim hayalim olan yerden geliyor. Bir şey sorduğum zaman bana tek tek anlatıyor. Kendisi benim izlediğim en iyi stoper."

"İstanbulspor gibi büyük bir camiadan geldim ama Beşiktaş'a geldiğim ilk günden beri çok büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım."

"1 yıldır okula gidemiyorum. Uzaktan eğitim varken devam edebildim ama şu an okulu dondurmayı düşünüyorum. İnşallah okulumu da bitirmek istiyorum."

"Valerien Ismael büyük takım nasıl oynamalıysa bizi öyle oynatmak istiyor. Fiziksel olarak çok üst düzeyde olmamız lazım. İlk haftalarımda akşam 10'da uyuyakalıyordum. Bir genç oyuncu burada mutlaka gelişir."

"Avrupa ve Türkiye'de genç skalası farklı. Özeleştirimizi yapmalıyız. Olumlu yönde ilerliyoruz."

"Bu seviyelerde oynayıp da A Milli Takım forması hayali kurmayan kimse yoktur. Beşiktaş'ta faydalı olursak, milli takımın kapıları bizim için sonuna kadar açılacaktır. Umarım nasip olur ve biz de o formayı giyeriz."

"Weghorst bize çok şey katıyor. Bir yerden tutuyorsunuz, diğer yerden kaçıyor. Çok hareketli. Her zaman terinin son damlasına kadar mücadele ediyor."

Tayyip Talha Sanuç:

"Takıma katılalı çok uzun bir süre olmadı ama doğru kararı verdiğimi şimdiden anladım. Uzun yıllar Beşiktaş'a hizmet etmek istiyorum. Doğru yerde olduğuma inanıyorum."

"Transfer sürecimin dışındaydım. Başkanımız Murat Sancak tüm süreci yönetti. O gün yaşananlarla ilgili bir bilgim yok. Bana sadece İstanbul'a, Beşiktaş'a gideceğim söylendi."

"Hocamız geldiğim günden beri benimle çok ilgileniyor. Kendisine teşekkür ediyorum. Oynatmak istediği oyunu bize çok iyi anlattı. Bu oyuna uygun olduğumu düşünüyorum."

"Avrupa'da genç yaşın anlamı değişti. 16-17 yaşındaki oyuncular süre alıyor. Türkiye'de de bunun olduğunu görmek isterim."

"A Milli Takım'da oynamak benim en büyük hayalim. Sıramı bekliyorum. Bu gururu yaşamayı çok istiyorum. İnşallah bir gün bu hedefime ulaşacağım."

"Bir gün Avrupa'da oynamak isterim ancak önceliğim Beşiktaş ile şampiyon olmak. Avrupa'ya gittiğimde bunun doğru zamanda olmasını istiyorum. Hocamızla duran top konusunda çalışmaları yapıyoruz. Kadromuzda çok iyi duran top kullanan oyuncular var. Ben de duran toplarda gol atmak istiyorum. Bir stoper için bu oldukça önemli."

Geri
Üst Alt