En Çok Beğendiğiniz Futbol Yorumcuları ?

Takım '6 numara' diye bas bas bağırırken, ''ille de ceza sahasına giren 8 numara'' diye diye hocanın da aklını çelmiş olması gibi ezberleri olsa da 'mutfakta iş yapmış' Avrupa Futbolunu yakından takip eden Orhan Uluca' yı ayrı yere koyuyorum halen.

6 numara konusunu açayım; tarif ettiği profile çok çok uygun olan Sara, şu an Torreira' dan fazla 6 no rolünü üstleniyor dörtlü savunma ile. Üçlüye geçersek 6 ya gerek kalmıyor zaten...

Orhan Uluca, Hüseyin Kıyıcı.
Galatasaray'lı olmayan yorumcularda da Nihat Kahveci ve Oktay Derelioğlu'nu beğeniyorum, yorumlarına katılmadığım çok yer olsa da izlemesi keyifli. Özellikle Oktay biraz egosu kabarık olsa da çok efendi bir adam.

Ilgaz Çınar'ın sakin hali ile genelde doğru yaklaşımını beğenirim.

Hiçbirini dinlemiyorum. sadece gülmek ve eğlenmek için güvenç kurtar varsa açar izlerim :D

klişe yorum yapayım, maç 90 dk yorum işi 3 saat. yeri geliyor maç seyredemiyorum. futbol yorumu seyredeceğime açar iki bölüm dizi izlerim.

Yalan yok. Kimseyi izlemiyorum. Sadece farklı kazanırsak veya fb puan kaybederse trt spor veya aspor izliyorum. Galiba en son Kayseri maçında izledim. Zaten hakem yorumları filan burada çıkıyor veya gs sözlükte

b. Timurlenk ama çıktığı kanaldan dolayı takip etmiyorum.

Erdal Hoş dinlemesi keyiflidir.

Hayattan nefret ettiğin anlarda Cem Dizdar'ı açıp yalnız olmadığımı hissederim.

Geri
Üst Alt