Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Takım '6 numara' diye bas bas bağırırken, ''ille de ceza sahasına giren 8 numara'' diye diye hocanın da aklını çelmiş olması gibi ezberleri olsa da 'mutfakta iş yapmış' Avrupa Futbolunu yakından takip eden Orhan Uluca' yı ayrı yere koyuyorum halen.
6 numara konusunu açayım; tarif ettiği profile çok çok uygun olan Sara, şu an Torreira' dan fazla 6 no rolünü üstleniyor dörtlü savunma ile. Üçlüye geçersek 6 ya gerek kalmıyor zaten...
Orhan Uluca, Hüseyin Kıyıcı.
Galatasaray'lı olmayan yorumcularda da Nihat Kahveci ve Oktay Derelioğlu'nu beğeniyorum, yorumlarına katılmadığım çok yer olsa da izlemesi keyifli. Özellikle Oktay biraz egosu kabarık olsa da çok efendi bir adam.
Yalan yok. Kimseyi izlemiyorum. Sadece farklı kazanırsak veya fb puan kaybederse trt spor veya aspor izliyorum. Galiba en son Kayseri maçında izledim. Zaten hakem yorumları filan burada çıkıyor veya gs sözlükte
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.