En iyi box-to-box futbolcu

Cevap: En iyi box-to-box futbolcu

Pedro'nun golunde Xavi'nin Alves'e attigi pas

Gerrard'in Lyon maclarinda bir halt edememesi

falan filan

Gerrard Lyon karşısında oynamadı.İlk maçta oyundan alındı bir tek sakatlanıp.O çıktığı zaman 1-0 dı maç.

Gerrard Lyon karşısında oynamadı.İlk maçta oyundan alındı bir tek sakatlanıp.O çıktığı zaman 1-0 dı maç.

Gecenin bu saatinde olacak o kadar :o

Gerci cok net hatirliyorum Lyon macinda hatta Torres de oynamamisti ikinci macta Liverpool patlamisti. Saatin tesiriyle kicimdan yazdim.

İkiside Barca'da,Xavi & İniesta.Hangisi daha iyi diye birşey olamaz çünkü ikiside haddinden fazla iyi.

Gerard bu ikisinden daha farklı bir oyuncu tarz olarak

Ahmet abi bak Xavi ilgili yazdığım şeyi Utku Hasan abi Elano'dan beklentileriniz nedir konusuna çok güzel açıklamış:

Saygı duyarım görüşlerine. Ama ben xavinin defansif anlayışının iyi olduğunu neden düşündüğümü rakamlarla da açıkladım yaklaşık 1 milyon kere. Ayrıca burada elanoyu kurtarma çabası görüyorum açıkçası biraz:) Oyun zekasını, sezgilerini(top kapmadaki en önemli etken), tekniğini geçtim bu kadar temposuz bir adam xavinin stili olamaz bence. Klasında zaten olamaz ama stili de uygun değil.Umarım yanılırım. Dünkü maçta da xavi hücumda müthiş bir top kaptı izledin mi bilmiyorum madrid maçındakine benzer. Alvese pası da güzeldi. Gerçi dün vasat bir xavi vardı, iniesta götürdü işi.

Saygı duyarım görüşlerine. Ama ben xavinin defansif anlayışının iyi olduğunu neden düşündüğümü rakamlarla da açıkladım yaklaşık 1 milyon kere. Ayrıca burada elanoyu kurtarma çabası görüyorum açıkçası biraz:) Oyun zekasını, sezgilerini(top kapmadaki en önemli etken), tekniğini geçtim bu kadar temposuz bir adam xavinin stili olamaz bence. Klasında zaten olamaz ama stili de uygun değil.Umarım yanılırım. Dünkü maçta da xavi hücumda müthiş bir top kaptı izledin mi bilmiyorum madrid maçındakine benzer. Alvese pası da güzeldi. Gerçi dün vasat bir xavi vardı, iniesta götürdü işi.

Evet izledim maçı.Alves'e pası mükemmeldi.Ama Barca topu oraya kadar öyle bir getirdi ki Xavi daha topa vurmadan herkes oraya atacağını bilmiştir.Bence o pasta Barca takımının sahaya yayılışı ve basit oyunun çok önemli etkisi var.

Evet izledim maçı.Alves'e pası mükemmeldi.Ama Barca topu oraya kadar öyle bir getirdi ki Xavi daha topa vurmadan herkes oraya atacağını bilmiştir.Bence o pasta Barca takımının sahaya yayılışı ve basit oyunun çok önemli etkisi var.

Atan xavi olduğu için bize öyle geliyor. Artık sıradanlaştırdı adam o tarz pasları(haftasonu oynanan bilbao maçında da alvese direk bir asist yapmıştı). Top ayağına gelmeden atacağı yeri düşündü, hızı açısı mükemmel şekilde bıraktı, ki top xavi ye gelirken dani alves baya gerideydi dikkat edersen. Takım iyiyse xavi de iyi. Büyük takımın büyük topçusu:)

Xavi Hernandez ~Ballcontrol, Vision and Passing~ 09/10 -By Sjurinho video klip izle - YasakTube | Youtube Turkiye

Bak Cem senin için youtubedan koymadım izle diye.

Hepsi harika pozisyonlar ama bazıları daha özel...Saniyeleri veriyorum sonra da soruyorum bu adam insan mı?(Görüntüler sadece bu yılki maçlardan derlenmiştir)

0:27=barca nasıl oyunu rahatlatıyor? Dar alandan topu çıkarıyor?

0:40=anladık top kaybetmiyorsun da sonrasındaki o hayvani pas nedendir?

1:00=aslında o kadar özel değil, ama xavinin kontra toplarına güzel bir örnek.

1:55=bir pozisyon yoktan nasıl var edilir?

2:04=Naptın be????

2:35(3:09 benzeri var)=bi bırak git yahu!

2:38=e hadi diğerlerine göre vasat ama idare edelim.

2:46=Bu uzun pas mıdır? Ara pas mıdır? Herşeyden önce bu pas mıdır?(3:05 ve 3:09 da da aynılarını görebilirsiniz)

Bu da orijinal youtube görüntüsü isteyen buradan izlesin. Futboldan keyif alan herkes izlemeli...(Tekrar belirteyim sadece bu yılki görüntüler)

YouTube - Xavi Hernandez ~Ballcontrol, Vision and Passing~ 09/10 -By Sjurinho

Xavi Hernandez ~Ballcontrol, Vision and Passing~ 09/10 -By Sjurinho video klip izle - YasakTube | Youtube Turkiye

Hepsi harika pozisyonlar ama bazıları daha özel...Saniyeleri veriyorum sonra da soruyorum bu adam insan mı?(Görüntüler sadece bu yılki maçlardan derlenmiştir)

2:46=Bu uzun pas mıdır? Ara pas mıdır? Herşeyden önce bu pas mıdır?(3:05 ve 3:09 da da aynılarını görebilirsiniz)

Bu da orijinal youtube görüntüsü isteyen buradan izlesin. Futboldan keyif alan herkes izlemeli...(Tekrar belirteyim sadece bu yılki görüntüler)

Güzel video.Hakikaten bu adamı izlemek insana keyif veriyor.Büyük futbolcu gerçekten.İnanılmaz zeki.

Güzel video.Hakikaten bu adamı izlemek insana keyif veriyor.Büyük futbolcu gerçekten.İnanılmaz zeki.

Öyle gerçekten. Videonun üzerine yorum gelmedi zaten:) Diğer arkadaşlara da diyorum yahu korkmayın, izleyin:D Futboldan keyif alan herkes izlemeli tekrar söylüyorum bunu.

Öyle gerçekten. Videonun üzerine yorum gelmedi zaten:) Diğer arkadaşlara da diyorum yahu korkmayın, izleyin:D Futboldan keyif alan herkes izlemeli tekrar söylüyorum bunu.

Abi tartışmada bir yere varamıyoruz diye yorum yapmıyordum.Bilseydim böyle düşündüğünü dururmuydum hiç?:)

Senin gözünle Xavi daha iyi pas atıyor benim gözümde Gerrard.Bununla hiçbir yere varamayız,hiçbirşey ispat edemeyiz.En iyisi gel bu soruyu en iyi bilecek kişiye soralım,yani ikisiyle aynı anda oynayan bir forvete,tamam mı?:D

Senin gözünle Xavi daha iyi pas atıyor benim gözümde Gerrard.Bununla hiçbir yere varamayız,hiçbirşey ispat edemeyiz.En iyisi gel bu soruyu en iyi bilecek kişiye soralım,yani ikisiyle aynı anda oynayan bir forvete,tamam mı?:D

Tuncaya soralım downing mi daha iyiydi arda mı diye? İşte buna benzer senin söylediğin. Videoyu izledin mi?:)(İzle, içindeki gerrard a yenilme, futbol kazansın:D) Bu işin sencesi bencesi yok...

Sadece İnter maçından kaç tane çıkarılmış. Daha nasıl anlatılır bu adam.

Gerrard gibi bir barzoyu Xavi adli futbol sanatcisina, futbolun kitabini yazmis adama nasil bir gorursunuz hic anlamam.

Tuncaya soralım downing mi daha iyiydi arda mı diye? İşte buna benzer senin söylediğin. Videoyu izledin mi?:)(İzle, içindeki gerrard a yenilme, futbol kazansın:D) Bu işin sencesi bencesi yok...

Soralım bence.Eğer Downing derse kimsenin itiraz edeceğini sanmam.(fanatikler dışında.)

Gerrard gibi bir barzoyu Xavi adli futbol sanatcisina, futbolun kitabini yazmis adama nasil bir gorursunuz hic anlamam.

Bir görmüyoruz hocam Gerrard daha iyi.

Gerard Lampard´dan çok üstün bir oyuncu değil

Xavi ve İniesta ile kıyaslanmaz

Gerard Lampard´dan çok üstün bir oyuncu değil

Xavi ve İniesta ile kıyaslanmaz

Bana görede Gerrard ve Lampard oyuna aynı katkıyı yapıyorlar.Ancak liderlik özellikleri ve biraz daha atletik olması Gerrard'ı öne çıkarıyor.Bana göre mevkisinde Gerrard 1,Lampard 2.

Gerrard gençliğinden beri dünyanın sayılı oyuncularından. Xavi de gençliğinden beri Barça'da ama son 2 senedir zirvede neden acaba? İniesta olmasın onun sebebi? Deco varken barça'da xavi'nin adı geçiyormuydu? Xavi'yi arkadan itekleyen biri var. Gerrard apayrı bir futbolcudur. Bunu bilmeyenler de barzo hede hödö diyip saçmalar senin gibi. Bari bir - iki sebep yaz aradaki fark ile ilgili de bilgimiz olsun.

Geri
Üst Alt