- 26 Kasım 2008
- 18.139
- 17.027
- 2.443
Cevap: En iyi box-to-box futbolcu
Real madrid-barcelona maçını izle lütfen. Vermiştim yukarda linkini. Yaptığı ikinci asiste bak sonra tekrar konuşalım. Daha önce de söylemiştim, top sadece kayarak alınmaz... Ayrıca xavi en çok koşan adamlardan biridir her zaman. Hem ş.liginde hem de la ligada.
Bence çok saçma bir tartışma yapıyorsunuz.Gerard ile Xavi çok farklı stilde oyuncular mesela Xavi'yi Pirlo ile kıyaslamak gerekir gerardla değil çünkü Xavi pasördür takımın beynidir xavisiz Barca düşünülemez ama Gerardda tek başına takımdır yani 2side çok iyi oyuncular ama çok farklı stilde oyuncular bunlar karşılaştırmak çok saçma 2sinin kendine has özellikleri var.Gerardıda lampard veya Ballack ile kıyaslamak gerekir.
Ayrıca Xavi benim için box to box oyuncu değildir evet komik gelebilir ama değildir alan savunması dışında bir 10 metre rakibi kovalayıp top çaldığını göremezsiniz ama xavi takımın beynidir bence dünyanın en iyi pasörüdür dediğim gibi xavisiz barca düşünülemez
Real madrid-barcelona maçını izle lütfen. Vermiştim yukarda linkini. Yaptığı ikinci asiste bak sonra tekrar konuşalım. Daha önce de söylemiştim, top sadece kayarak alınmaz... Ayrıca xavi en çok koşan adamlardan biridir her zaman. Hem ş.liginde hem de la ligada.