- 29 Haziran 2015
- 35.314
- 28.804
- 673
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih bu sen misin?Buldum, benEkli dosyayı görüntüle 23124
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tonya'nın yarısı akrabası bence kurtlar vadisi onları izlemiş...
Büyük baronu mason lobisi harcadı.Çok büyük adamdı.Koca reyiz
Üstat sakal bırak tam alfa olursun şu an betasın diyelim ama sıkma canını ya benim gibi zeta olaydın???
Yanaklar da Sakal siki bi sekilde cikmiyor rdas, yoksa birakiyorum bazen ama yanaklar boyle tek tuk olunca begenmiyorumÜstat sakal bırak tam alfa olursun şu an betasın diyelim ama sıkma canını ya benim gibi zeta olaydın???
Tacik sakalı mı?Yanaklar da Sakal siki bi sekilde cikmiyor rdas, yoksa birakiyorum bazen ama yanaklar boyle tek tuk olunca begenmiyorum
Üstad Tacikler adam mıdır ?Tacik sakalı mı?
ben dogru durust TDlik yapamasamda sen topunu oynayacan diyo. iste gercek alfa
Adamın hasıdır alın size çocukluk kahramanım...Hala kütüphanemde resmi var Penşir'in Arslanı...Beş Arslanlı Vadi'nin Arslanı;Üstad Tacikler adam mıdır ?
Cene ve boyunda siki ama yanaklar yukari ciktikca azaliyor yani. Tacik felan ben bilmem de Google amcaya sordum oda bilemediTacik sakalı mı?
Evet asyada seyrek sakallılara verilen tanım...Köse değil gayet uzun ama seyrek sakallı olunca tacik sakalı denir her ne kadar biz de afgan sakalı da dense özü taciktir zira peştunlar bir sakal uzatır aklın hayalin durur üstat hürmetler...
Google amcan 2000lerden sonra vardı ismailenver 80lerden beri var...Tamam işte tam olarak tacik sakalı bir büyük tacik büyüğünün de görselini paylaştım zaten; Ahmet Şah Mesut...Cene ve boyunda siki ama yanaklar yukari ciktikca azaliyor yani. Tacik felan ben bilmem de Google amcaya sordum oda bilemedi