Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.315
- 19.763
- 2.943
Nerede yaşıyorsun Uğur kardeşAdamın hasıdır alın size çocukluk kahramanım...Hala kütüphanemde resmi var Penşir'in Arslanı...Beş Arslanlı Vadi'nin Arslanı;
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nerede yaşıyorsun Uğur kardeşAdamın hasıdır alın size çocukluk kahramanım...Hala kütüphanemde resmi var Penşir'in Arslanı...Beş Arslanlı Vadi'nin Arslanı;
![]()
İstanbul-Yeşilyurt...Nerede yaşıyorsun Uğur kardeş
Hah iste birazcik boyle gibiAdamın hasıdır alın size çocukluk kahramanım...Hala kütüphanemde resmi var Penşir'in Arslanı...Beş Arslanlı Vadi'nin Arslanı;
![]()
Ya daha leb demeden leblebiyi anladım...Bunun karizmatik bırakılış şekli öyledir bence dene sana yakışır...
Hoaydaa ciddi misin?İstanbul-Yeşilyurt...
Tşk
Evet ne bileyim yusuf sordun mu da hesap soruyorsunHoaydaa ciddi misin?
Abi bulusurduk ya gidiyorum carsamba gunu
Keske onceden soyleseydin
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Anladım kadarıyla ilaveten Doğu ya bir bağlantın var?İstanbul-Yeşilyurt...
Anladım kadarıyla ilaveten Doğu ya bir bağlantın var?
Bu ara Konuşma tarzına hayranım; çünkü benimkine çok farklı
İkimiz iki farklı dünyaların insanalriizi
Sanki öyle okumuştum.Hangi doğu? büyük doğucu değilim ben sevmem ben turancıyım...
Doğum yalova, memleket aslen adana ama hatay büyüme tahsil lise dahil...Üniversite-master-iş sonrası istanbul...Sanki öyle okumuştum.
Yer Istanbul.. ya memleket ?
Ben seyyahım ordan oraya gocuyorum surekli.Evet ne bileyim yusuf sordun mu da hesap soruyorsunsen nerede kalıyorsun? eskiden yalım eralp hoca için kültür üniversitesi kampüsüne giderdim sen e-5 üstünde misin? murat bilhan hoca hala duruyor mu?
Bilin bakam kim bu Reis Alfa Ekli dosyayı görüntüle 23120
Üstad bu resimde hangisiyim sence @Uğur Güzel
Adana Ceyhan mı ?Doğum yalova, memleket aslen adana ama hatay büyüme tahsil lise dahil...Üniversite-master-iş sonrası istanbul...
Ben seyyahım ordan oraya gocuyorum surekli.
Esenlerdeyim bu aralar ama
Bakirkoy
Bahcelievler
Avcilar
Esenyurt
Bizden sorulur.
Murat Bilhani sene başinda gordum ana kampust etkinlik vardi belki ona katilmiştir.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adana Ceyhan mı ?
Kepablarin güzel olduğu yerler diyorsun yani heis