En Karizmatik Alfa Karakterler

fazla alfa

Patrick-Bateman-american-psycho-7627157-400-289.jpg

Soldan basliyorum

Mehmet Bilicioglu
Alpay Asma
Mehmet eroglu
Yunus abi(dogan abinin arkadasi)
Dogan Gun
Berkan Baba
Ben

Hatam var ise duzeltiniz

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
En bombası @Alpay Asma imiş...Ulan renktaş avatarın senin içindeki mr.hyde mı yoksa :) Alpay Renktaş 25 yaş civarısın ama tüm galatasaray platformlarındasın...Ben de seni kerli ferli sanmıştım...Alpay'a bütçeler açıklandı gsbaskette bana yalan söylüyorsun diye eleştirenlere nazire yap bütçeyi hatırlat dedim iletişimi kesti :) Olsun Alpay seni seviyorum her ne kadar yakşıklı genç bir delikanlı çıkıp tecrübesiz kalsan da yamacıma :) Bir murat temur kadar olamadın ya Alpay neyse :) Alpay sen kavgalara girme...Sana akademide ihtiyacımız var...Hürmetler...

mesele gözükmesi değil ki..
tıkladığında gsc üstünde değil, yükleme site sayfasında açılıyo farketmedin mi.
Tıkla ve tavsiyemi tekrar oku... Amaç eleştirmek yada hata uyarısı yapmak falan değildi zaten..

Bende tıklayınca da büyüyor sadece. Alıştım eskisi gibi kullanıyorum, GSC üzerinden yüklemiyorum. Ben de atarlı bir şekilde söylemedim zaten.

@Doruk Ata TANRIVERDİ ABV senin açacağın başlığa...Kan ter içinde kaldım iftardan beri 2 bardak su içtim son hızla post atıyorum nerede galatasarayla alakasız bir başlık var sen açmışsın...

Moderatör tarafında düzenlendi:
3301 in ta kendisi de karizmatik 1 alfaya benziyor
hqdefault.jpg

General...

829-2-bagimsiz-cecenistan-icin-bir-mihenk-tasi-cevher-dudayev-ihh-fotogaleri800x532.jpg

Büyük Mücahit direktifleri alırken;

cms-image-000021746.jpg

Resmen Alfa Kurtlarla Dans yemin ediyorum...

Geri
Üst Alt