Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 18.393
- 13.191
- 438
Bence sol arkadaki avea formalı sen olabilirsin...Üstad bu resimde hangisiyim sence @Uğur Güzel
SM-G570F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence sol arkadaki avea formalı sen olabilirsin...Üstad bu resimde hangisiyim sence @Uğur Güzel
Sende Aslan beslemek istiyor musun ?Evet ceyhan, yazıhanemde var ceyhan merkezde...
Bilemedin reisBence sol arkadaki avea formalı sen olabilirsin...
Yanlış üstad ama tahminin kesinlikle benden daha alfa bir kişilik hürmetler....Bence sol arkadaki avea formalı sen olabilirsin...
Sen de mi oradasın? O zaman bana formalı mı formasız mısınız bari onu söyleyin zira kaç yaşındasınız onu bile bilmiyorum ki? Adil olun azıcık...Bilemedin reis
Yaşın kaç? Formalı mısın?Yanlış üstad ama tahminin kesinlikle benden daha alfa bir kişilik hürmetler....
Yoo ben çerkez değilim ki aslan kaplan besleyeyim ben yalnız kurdum ama zeta olanından yaşlı ve aksak en geride sürüyü takip eden...Sende Aslan beslemek istiyor musun ?
Memlekete gidip doneyim.Bir ara ablamlar gittikten sonra gel bende kal eğer ihtiyacın olursa...Alkol sokmuyoruz sadece...
Üstad en küçük benim gerisini sen bulSen de mi oradasın? O zaman bana formalı mı formasız mısınız bari onu söyleyin zira kaç yaşındasınız onu bile bilmiyorum ki? Adil olun azıcık...
Yaş 27 üstad.St pauli tişörtlü elemanım ben.Senin tahmin ettiğin Keramettin admin idi.Yaşın kaç? Formalı mısın?
Yaş dedim neden açık ettin kendini neyse mehmet'i bulayım bari...Yaş 27 üstad.St pauli tişörtlü elemanım ben.Senin tahmin ettiğin Keramettin admin idi.
Tonya'nın yarısı akrabası bence kurtlar vadisi onları izlemiş...
tamam sen sağ ortadaki formalısın zira en küçük o'dur...Üstad en küçük benim gerisini sen bul![]()
Bu hacıosmanoğlunu kabadayı olarak nam salmaya çalışıyor ama işlerinin kabadayılıkla ilgisi yok.
Kabadayı kendi menfaati için racon peşinde koşmaz ki.. E, geriye kalanda belli zaten..
Not: bu arada linki yanlış yerden kopyalamışsın 10 dakka dolmadan düzeltiver..
Sadece linki al burada image yüklemeyi kullan yada; başında sonunda İMG yazanı kopyala buraya yapıştır.
Doğru tahmin ettim mi?Üstad en küçük benim gerisini sen bul![]()
EvetDoğru tahmin ettim mi?
Yaa eğer kubilay yaşını söylese ya da formalı değilim dese onu da çıkarırdım...Yaş kaç? Hürmetler...
23Yaa eğer kubilay yaşını söylese ya da formalı değilim dese onu da çıkarırdım...Yaş kaç? Hürmetler...
Yerim her zaman alfanın yanı