Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.658
- 21.681
- 3.553
Ama çok sağlıklı
Orası öyle. Alışmak lazım yağlı bir balık ve kokusuna çok aşina değiliz. 1-2 defa denedim ama belki de yapılışı ustaca değildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama çok sağlıklı
Yağlı olduğu için zaten yağsız pişirmek lazım fırında güzel oluyor. Taze olacak tabiOrası öyle. Alışmak lazım yağlı bir balık ve kokusuna çok aşina değiliz. 1-2 defa denedim ama belki de yapılışı ustaca değildi.
Yağlı olduğu için zaten yağsız pişirmek lazım fırında güzel oluyor. Taze olacak tabi
Annem de kurbağa olduğunu söylüyorHamsi balık değildir.
Türkce ismi nedir bilmiyorum ama ben Hollanda ya gidince hep Pangasius aliyorum.
Panga balığı Turkiye'de bayağı pahalı çokta sağlıklı bir balık değil ama çok lezzetliTürkce ismi nedir bilmiyorum ama ben Hollanda ya gidince hep Pangasius aliyorum.
Ewwtnorveç somunu iyidir
Niye gülücük atıyorsun muhterem.hamsi candır... büyük isteyen muhtardan çıkarsın...Ekli dosyayı görüntüle 73720
Genelde herkes büyük balık yazmış.
Ben de küçük balıklardan barbunyayı çok severim.
Niye gülücük atıyorsun muhterem.