En-Nesyri, 19.5 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

Konu alıp almamak değil ki, alacağın oyuncuyu tanımamak. Biz istiyoruz diye herifler ucuza iyi oyuncusunu bırakacaklarini zannedenler hayal dünyasında yaşıyor. Sen Zenit'ten oyuncu alacaksan ona göre de fiyatı olacak. 12-14 milyona vermeyeceklerini ön görmek gerek demek istiyorum.
Tabi canım her işin bir realitesi var Wendel'in düşük maliyete alınmayacağı kesin. Bu da işte benim yönetimi eleştirdiğim nokta.

Bu adam iyi bir bitirici değil nasıl bu paraları bayılmışlar ağır kazık.

Wendelle bu herif kiyaslanmamali,her ne kadar wendel avrupa kupalari görmese de,2 senedir hükmediyor zenitte istatistik ve oyun olarak

2 senedir kampa transfer yetiştiriyorlar helal olsun valla.

Kampı beraber yiyen tadic dzeko szymanski irfan ın performansı gördük geçen sene

Yav he he adam becereksiz ve kötü niyetli olabilir ama taraftarı olduğu takımı gönülden destekliyor ve cebinden harcamaya çekinmiyor kaç kere dedi tek kuruş istemeyecegim herkesin başkanı bizimki gibi icraya vermiyor yani
Cidden inaniyormusun buna? Milyonlarca dolar hibe edecek öylemi? Gün gelecek iflas duruma getirdigi cok sevdigi feneri koc ailesine bagliyacak.

Fb için verilen paraların bir önemi yok. Ne hesap soranı var genel kurul gibi ne de uydurma limit problemi yaşıyoruz yalanı. Koç kendi yetmezmiş gibi yanına Acun'u da aldı artık şampiyonluk için işi kişisel hırsa döktüler. Servetse servet. Sırf birinci seçenek diye Mou için 25 milyon veriyorlar forvete.

Değil 25 65 milyon Euro da verseler, veren klüp değil anlayın artık, koçspor klübü sahibi tarafından cebinden transfer yapıyor, olayın özeti bu. O yüzden pahalıymış vs boş işler koçspor batacak bir kulüp değil arkadaşlar, biz adam gibi yönetilsek o kadar sorun yaşamayız ama dursun ve avenesi maalesef hiç güven vermiyor

fener'e bir şey olmaz. yarın bir gün mali tabloları bizden iyi de çıkabilir.
parasal olarak zora düştüklerini görmeyiz.
ben küçükken daha fenaydı durumlar. şimdi biz de bir şeyler yapabiliyoruz.

Fredden sonra 1 sezon sozlesmesi kalan ikinci bi adama yuksek rakam bayiliyorlar

Fb'nin parasının biteceği günleri sapık gibi beklemeye gerek yok o günler asla gelmeyecek çünkü
25 milyon olsa bu Arabi forvet listene alırmisin ali ? Ben şahsen son sıraya bile almam çok istikrarsız bir adam ayrıca takımı oynatan bir tarzı da yok 25 milyonluk adam maç çözmeli cozdurneli bana göre, morata giroud tarzı birini almadilar iyiki

25 milyon olsa bu Arabi forvet listene alırmisin ali ? Ben şahsen son sıraya bile almam çok istikrarsız bir adam ayrıca takımı oynatan bir tarzı da yok 25 milyonluk adam maç çözmeli cozdurneli bana göre, morata giroud tarzı birini almadilar iyiki
Fiyatına takılmam çünkü paranın önemi yok Fb için, çünkü harcanan para Fb'nin parası değil

Fiyatından bağımsız iyi oyuncu. Icardi'den iyi değil ama iyi oyuncu

siz taraftar mısınız muhasebeci mi? size ne topçunun fiyatından?

Geri
Üst Alt