En-Nesyri, 19.5 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

Türkiye’de şampiyon olmak için bu kadar para harcamaya gerek yok

Nesi-iyi fenevbahceye buyuk kazik olucak gibi

Boeyi Rennesten kaça aldın ilk sezon kaç etti,
Bizim beceriksiz yonetim etkisine + 5 milyon yazacaksin o ayri
Boey'i o paralara aldın diye artık her genç oyuncuyu aynı paraya mı bulmalısın? 3 senede neler değişti futbol dünyasında neler.

2 milyona potansiyeli yüksek sağ bek bulabiliyorsan isim söyle de bilelim

Morinhonun klasik taktiği her gittiği takıma mutlaka bir Afrikalı forvet aldırır parasına bakmadan

Boey'i o paralara aldın diye artık her genç oyuncuyu aynı paraya mı bulmalısın? 3 senede neler değişti futbol dünyasında neler.

2 milyona potansiyeli yüksek sağ bek bulabiliyorsan isim söyle de bilelim
Bu konuda haklısın. Lakin bir oyuncuya hem 15+ bonservis verip hem de yüksek maaş vermek akıl karı değil. Genç geçen sene takımında oynayan oyuncuya piyasasına göre 15 bonserviste ver gerekirse ama maaşı 1-1.5 milyon euro civarı olsun bir de belirli yaşın altında olsun ki o oyuncunun geri dönüşü de olsun. Her oyuncu satılmak için de alınmaz o konuda var ama o zaman örnek vereyim gidersin Guido Rodriguez'i alırsın 3 imza + 2.5-3 maaşa 3 yıllık anlaşma ile mesela yani daha makul isme gidersin.

Wendel benzer maliyetlere olacaksa olmaması daha hayırlı olur. Elbet başarısız yönetim gider gelen yönetim büyük bir enkaz almasın.
Konu alıp almamak değil ki, alacağın oyuncuyu tanımamak. Biz istiyoruz diye herifler ucuza iyi oyuncusunu bırakacaklarini zannedenler hayal dünyasında yaşıyor. Sen Zenit'ten oyuncu alacaksan ona göre de fiyatı olacak. 12-14 milyona vermeyeceklerini ön görmek gerek demek istiyorum.

Boeyi Rennesten kaça aldın ilk sezon kaç etti,
Bizim beceriksiz yonetim etkisine + 5 milyon yazacaksin o ayri
Boey bir anomali, onun üzerinden hesap yapılamaz. Dünyada bile altyapıdan yetiştirmediysen bir elin parmağını geçmez kâr yüzdesi öyle olan transfer.

O kadar para vermişler ama batsuayi den daha iyi bile değil şu angut faslı forvet bozuntusu

Bu kadar dangalak olmayı nasıl becerebiliyorlar

Gerçekten üzerine tez yazılacak olay bunların ki

Sevilla açısından çok iyi para. Her türlü bu rakamların üstüne çıkması zor. Nesyri zaten iyi kötü tutamazsa Arabistan'a kayar. Sırf Mou için geliyor olmalı. Tabii Arabistan kadar olmasa da iyi de para alacak. İyi oyuncu ama asla bu kadar para verilmesini istemezdim. Maksimum 10M Euro.

Ali bıraktığında bunların borcu 20 Milyar TL olur herhalde.

Geri
Üst Alt