Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.218
- 22.370
- 1.698
Max 2-3 seneye biz dahil çoğu kulübe ceza geleceğini düşünüyorum.Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'ye yıllık 6 milyon euro maaştan yıllık 12 milyon euro'ya yükseltti. (Relevo)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Max 2-3 seneye biz dahil çoğu kulübe ceza geleceğini düşünüyorum.Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri'ye yıllık 6 milyon euro maaştan yıllık 12 milyon euro'ya yükseltti. (Relevo)
Bize niye gelsin?Max 2-3 seneye biz dahil çoğu kulübe ceza geleceğini düşünüyorum.
Hadi inşallah .d.dFenerbahçe, Youssef En-Nesyri'ye yıllık 6 milyon euro maaştan yıllık 12 milyon euro'ya yükseltti. (Relevo)
Hissiyat.Bize niye gelsin?
Bu mallar kime teklif yaptıklarını iyi biliyormu acaba biraz futboldan anlayan hickimse bu araba o maaşları heleki o bonservisi vermez
Morünyo seneye sizden aldıracağım demiştir o yüzden bunun peşine bu kadar düşmüşlerdir.
Normal değil bunlar çünkü
20+5 milyon € bonservis. 6 milyon € net maaş. 4 yıllık maliyeti vergiler ve menajer parası dahil 60 milyon €. Vay anasını
20+5 milyon € bonservis. 6 milyon € net maaş. 4 yıllık maliyeti vergiler ve menajer parası dahil 60 milyon €. Vay anasını
O haberi okudum da çeviri yanlış olabilir gibi geldiMaasi senelik 12 milyon euro'ya cikarmislar son haberlere gore.