En-Nesyri, 19.5 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

€9.5m bonservis €2.5m maaş açıklarlar

Kesin dolandırılmışlardır ama önemi yok para Fb'nin kasasından değil puştun cebinden çıkar

Ligde ise iş yapmama ihtimali yok bu herifin

Bence aradıkları isim değil

Muhtemelen

-----------------Fred---------------Szymanski---------------

--Cengiz (İrfan)---------Tadic-------------Terrier/Maximin--

--------------------------Nesyri------------------------------

olacak kadroları.

İrfan geçen sezon bence prime'ını buldu. Bu sene düşüşe geçip Cengiz'e kaptırır kalırsa formayı.

Dzeko yedek olarak kalır diye düşünüyorum.

Jose akıllı adam daha doğrusu çakal. Fener'in Kerem, Barış profili oyuncusu olmadığı için şampiyonluğu kaybettiğinin farkında.

Terrier özellikle onlara çok faydalı olabilir sağlıklı kalırsa.

Fb alacak ya yine başlamışlar güçlü hızlı kuvvetli über süper anasının hörekesi babasının sol tümeni

Ulan sevilla yıllardır büyük takımlara kakalayabilmek için inadına inadına ilk 11 oynattı sonunda el de kaldı fbye iteleyecekler işte durum bu

Bu nesri denen culluk arada atıyor falan da bizim abdülkerimi forvet oynat bundan çok atar.

Gol kaçırma da guizayı aratmayacak kadar armudun tekidir

Güçlüymüş hızlıymış 20 edermiş hasie ordan fbliler bile bu kadar abartamıyor

Şampiyon oldular maalesef.

Ligimizde iş yapabilir ama tam tersi boka da dönüşebilir. Nedeni de şudur ki dzeko ya bile 2-3 mac gol kaçırınca skor üretemeyince küfürler yağdırdılar. Bu herifi mentalini o derece kuvvetli görmediğim için olası bir kötü gitme döneminde psikolojik olarak dibe vurur şut çekmeyi bile unutur

Dün @Alpay Asma bahsetmiş terrier benimde çok beğendiğim oyuncu cengiz copunun hem hızlı hem beyin olan hali lakin çapraz bağları kopardiktan sonra son durumu nedir hiç fikrim yok çok ağır sakatlık geçirdi

Çok sevilla maçı izledim savruk bi topçu sağı solu belli olmaz fantastik gollerde atabilir en kolay pozisyonları harcayabilir aradıkları isim olduğunu düşünmüyorum hele o paralar altında çok ezilir

27 yaşında arap topçuya 20 milyon vermek akıl karı iş değil. Kaça satacan 31 yaşında? Kariyerinde 20 golü geçtiği sezon yok ve asist oranı düşük takım oyunu oynayan bir topçuya benzemiyor maksimum 10 milyon euro eder.

Muhtemelen

-----------------Fred---------------Szymanski---------------

--Cengiz (İrfan)---------Tadic-------------Terrier/Maximin--

--------------------------Nesyri------------------------------

olacak kadroları.

İrfan geçen sezon bence prime'ını buldu. Bu sene düşüşe geçip Cengiz'e kaptırır kalırsa formayı.

Dzeko yedek olarak kalır diye düşünüyorum.

Jose akıllı adam daha doğrusu çakal. Fener'in Kerem, Barış profili oyuncusu olmadığı için şampiyonluğu kaybettiğinin farkında.

Terrier özellikle onlara çok faydalı olabilir sağlıklı kalırsa.
Fred oynamaz herif gelir gelmez fred yerine adam bakmaya basladi Manu döneminden anlasamiyorlar hatta medyaya bile laf etmişti fred için 😄
İki kanada orijinal kanat koyup forvete güçlü uzun forvet seviyor mou hayalindeki adamlar olmayınca neseyriye gittiler sanki
Statik kalan adamları oynatacagini pek sanmiyorum

Fred oynamaz herif gelir gelmez fred yerine adam bakmaya basladi Manu döneminden anlasamiyorlar hatta medyaya bile laf etmişti fred için 😄
İki kanada orijinal kanat koyup forvete güçlü uzun forvet seviyor mou hayalindeki adamlar olmayınca neseyriye gittiler sanki
Statik kalan adamları oynatacagini pek sanmiyorum

Fred yerine değil de Syzmanski yerine Samardzic baktılar gelmek istemedi. Bence orta saha için Rabiot'a son bir sulanırlar ama o da gelmek istemez bu şekilde devam edeler.

Terrier/Maximin'den birini alacaklar biri çok teknik diğeri de hızlı ve şutu olan biri. Terrier 21 gol attığı sezon sonrası çapraz bağ sakatlığı ile 1.5 senedir biraz düştü ondan alabilirlerse sadece alabilirler normalde EPL'de oynardı yoksa.

İrfan'ı çok tutacağını düşünmüyorum. Cengiz'i iyi kullanır gibi geliyor bu sene geçen sezon İrfan'a benzer performansı Cengiz verebilir.

Tadic'i forvet arkasına çekeceği kesin gibi kanat için hızını yetersiz bulacaktır. Tadic yetenekli adam kanatta saklanıp iyi pas atıyordu ama orada da katkı alırlar yine benzer şekilde.

El Nesyri fena adam değil ama 1. seviye olan bir forvet değil. Hava hakimiyeti açısından katkısı olur ama Dzeko gibi topu önde tutup servis ettirecek oyuncu olmaz duvar olarak.

Kac maçını izledin
NUMBER 0, 100mm

Minimum 3M Euro maaşa gelir. Genel olarak ligimiz için uygun bir profil, iyi futbolcu. Malum camia beceriksizliği ile hiç olmaya da aday.

Bonservisi fazla uçuk batarlar ama baya da iyi santrafor.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sevilla, bonuslarla beraber 20 milyon avroyu bulan son teklifi kabul etti. Faslı oyuncunun, İspanyol ekibiyle olan sözleşmesi gelecek yaz sona erecek. Arabistan'dan bazı kulüpler oyuncunun kararını değiştirmeye çalışsa da Fenerbahçe, ısrarlı tavrını sürdürdü ve En-Nesyri’yi de büyük ölçüde ikna etti. Transferin kısa sürede resmiyete kavuşması bekleniyor. (TRT Spor)

Geri
Üst Alt