Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.245
- 16.245
- 1.578
Türkiye’de şampiyon olmak için bu kadar para harcamaya gerek yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 milyon etmez mi?Hayir 3 milyon yapmayacak doue ye 10 milyon vermemek
Boeyi Rennesten kaça aldın ilk sezon kaç etti,3 milyon etmez mi?
Boşuna transfer istemeyin o zaman![]()
Wendel benzer maliyetlere olacaksa olmaması daha hayırlı olur. Elbet başarısız yönetim gider gelen yönetim büyük bir enkaz almasın.Mantikli olan transfer yapmamak mi![]()
Boey'i o paralara aldın diye artık her genç oyuncuyu aynı paraya mı bulmalısın? 3 senede neler değişti futbol dünyasında neler.Boeyi Rennesten kaça aldın ilk sezon kaç etti,
Bizim beceriksiz yonetim etkisine + 5 milyon yazacaksin o ayri
Bu konuda haklısın. Lakin bir oyuncuya hem 15+ bonservis verip hem de yüksek maaş vermek akıl karı değil. Genç geçen sene takımında oynayan oyuncuya piyasasına göre 15 bonserviste ver gerekirse ama maaşı 1-1.5 milyon euro civarı olsun bir de belirli yaşın altında olsun ki o oyuncunun geri dönüşü de olsun. Her oyuncu satılmak için de alınmaz o konuda var ama o zaman örnek vereyim gidersin Guido Rodriguez'i alırsın 3 imza + 2.5-3 maaşa 3 yıllık anlaşma ile mesela yani daha makul isme gidersin.Boey'i o paralara aldın diye artık her genç oyuncuyu aynı paraya mı bulmalısın? 3 senede neler değişti futbol dünyasında neler.
2 milyona potansiyeli yüksek sağ bek bulabiliyorsan isim söyle de bilelim
Konu alıp almamak değil ki, alacağın oyuncuyu tanımamak. Biz istiyoruz diye herifler ucuza iyi oyuncusunu bırakacaklarini zannedenler hayal dünyasında yaşıyor. Sen Zenit'ten oyuncu alacaksan ona göre de fiyatı olacak. 12-14 milyona vermeyeceklerini ön görmek gerek demek istiyorum.Wendel benzer maliyetlere olacaksa olmaması daha hayırlı olur. Elbet başarısız yönetim gider gelen yönetim büyük bir enkaz almasın.
Boey bir anomali, onun üzerinden hesap yapılamaz. Dünyada bile altyapıdan yetiştirmediysen bir elin parmağını geçmez kâr yüzdesi öyle olan transfer.Boeyi Rennesten kaça aldın ilk sezon kaç etti,
Bizim beceriksiz yonetim etkisine + 5 milyon yazacaksin o ayri