En-Nesyri, 19.5 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

25 Milyon € gibi astronomik bir bonservis ödediğin adam seni tek başına ligde şampiyon yapmalı, tek başına CL'ye taşımalı, hatta bir de tek başına CL'de gruptan çıkarmalı.

Bunlardan birini garanti yapar diyebiliyor musunuz.

İlk 5 maç gol atamasın görürüz neler yapıyorlar adama.
bi de adamın attığı gol sayıları da yüksek değil, dünyaca ünlü süper star sanki çok şaşırdım bu yüksek paralara,adam leblebi gibi gol atan biri de değil

Şimdi gizli fbliler adamı çaktırmadan övüyor ama

Bu adamın en büyük özelliği savunma arkası iyi koşu atabiliyor olması

Çizgiyi iyi takip ediyor ama ispanya da yer mi yemez o yüzden gol sayısı fazla değil belki bizim ligde 15 20 atar ama fb nin forvete tarık çamdal koysan en az 10 gol atardı bu ligde

Sociedad ta oynayan umar sadiq var onu alsalar daha iyiydi ki onu daha ucuza alabilirlerdi neyse ki almadılar kerizoğlukerizler

Bizde bu birliktelik bozulmuşken bu kadar para harcamasalardı da şampiyonluk gelirdi.

Vöh be abi ne bokladınız fener aldı diye. Bu parayı etmez bence ama iyi topçu bitiriciliği ceko dan kat kat iyi ama oyun içi katkısı ceko kadar olmaz. Ceza sahası golcüsü. Boklamaya gerek yok abi rakip aldı diye iyi golcü.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Cezasahasi golcusu ve 100 tane golu yok mu 27 yasinda

Hahahahhs baya iyiymis harbiden

Ceza sahası golcüsü mü? Ceza sahası golcüsünün anlamını biliyor musunuz acaba
Mourinho Militoyu Etooyu bile it gibi koşturuyordu ceza sahası golcüsünü napsın. Şu an en çok kurtulmak istediği topçu Dzekodur. Bu yüzden ki bütün olayı fizik ve yıpratıcılık olan bu herifi istedi. Bununla ileride basacak, top tutup takımın çıkmasını bekletecek adam da maximin. Gerisi zaten metrobüs

Ya muhtemelen belli bir seviye topçudur, faydalı da olacaktır. Sonuçta La Liga'da belli sayıda gol atmış, Sevilla'nın topçusu.

Ancak Mou ilk geldiğinde oluşan havaya bakarsak, dağ fare doğurdu gibi görünüyor. Ne yalan söyleyeyim ben de bunlar İcardi seviyesine yakın, ismi büyük bir golcü alacaklardır diye düşünüyordum. Lukaku falan deniyordu ya ilk zamanlar, işte o seviye.

25 m eur bonservis, 6-8 m euro maaş ile, sözleşmesinin son senesinde olan Arap kökenli bir topçuyu "büyük golcü" diye almaları beni zerre kadar ürkütmedi. Batsuayi kalsa aynı şeydi bence. Dzeko da o devasa kontratıyla kulübeye hapsoldu.

bu heriflerin ilk maçı yarın di mi ?

İyi topçu diyenler neye göre diyor bende merak ediyorum.

Şikecilere forvete ortalama birini koysan 10 üzeri zaten gol atar.

Adam Sevilla hariç başka bir takımda oynamadı doğru düzgün. Guiza da ispanya gol kralı olarak geldi durumu ortadaydı. Bizim kapanan Anadolu takımları defansı çiğ çiğ yer bunu.

Milli takım kariyerine bakıyorsun 90 dakika oynadığı maç sayısı az. 60-70 dakikalık maçlar daha fazla. Çok sakatlık geçirmiş. Son 2-3 sene de milli maçlarda penaltı hariç 3 golü var.

Dün salak şikeciler yazmıştı. Bizim için wendel 27 yaşında rusyadan başka bir yerde oynamamış adama 25 milyon euro verilir mi diye dalga geçiyorlardı.

Asıl nesri 27 yaşında. Wendel 26. Nesri bu yaşına kadar sevilla hariç başka bir takımda top oynamamış. Başarısı yok. Wendel en azından brezilya ve Portekiz ligi görmüştü. Nesriye 25 milyon bonservis 6 milyon maaş veriyorlar salaklar.

Herifler bizim aldığımız/alacağımız futbolculara bok atmak için ne gerekiyorsa yaparlar. Maşallah bizde nesri gibi ortalama bir topçuyu İcardi yerine koyacağız.

O paraları biz bu adama verseydik yani böyle kariyeri iyi olmayan bir adama şikeciler neler neler derlerdi.

Bence adam iyi değil ortalama bir oyuncu. Gol atar mı atar. Ama tek başına şampiyonluk kazandırmaz. Ortalama bir golcü işte. Bu mesaj burada kalıyor. 2-3 ay sonra görüşürüz.

Bu başlığı 240 tane mesajla gscimbom transfer nöbetine rakip bir başlık olarak görüyorum ve
Forumun isminin fbtransferlerineolanyogunilgi.com olarak değiştirilmesini öneriyorum

Bu paralara Icardi seviyesinde adam bekliyorsunuz da herkes Erden Timur degil. Ikna edemiyorlar. Mourinho faktorune ragmen, Acun'un cenesine ragmen gelmiyor adamlar. Kamyonla para dokmek gerekiyor. Onu da yapiyor adamlar. Herkes Dursun gibi ince eleyip sik dokumuyor beyler.

Geri
Üst Alt