En-Nesyri, 19.5 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

Bu Romano'da da bir itlik sezmeye başladım. Bonusları vs es geçiyor törpülüyor biri gibi.

Son twitinde 20 milyonu aşan ücret yazmış. Yıllık yok hala bakalım 6 yazacak mı?

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri için 12.30'da imza töreni düzenleneceğini açıkladı.

Bu adamı hiç bilmiyorum bu kadar para verilecek bir oyuncu mu ki?

Bu adamı hiç bilmiyorum bu kadar para verilecek bir oyuncu mu ki?

Bireysel performans olarak hiç bir zaman elit bir santrafor olmadı ama Sevilla'nın son dönemdeki başarılarında parmağı hep vardı. Kötü bir transfer değil bence ama bence performansı bu kadar şüpheli bir oyuncu için verilen paralar çok uçuk.

Fenerbahçe'nin 19.500.000 Euro bonservis bedeli ile yeni santrforu Youssef En-Nesyri, Türk futbol tarihinin en pahalı transferi oldu. [beIN Sports]

1721902722453.png

Mario Branco: "Acun abiye teşekkür ederim, sanırım Youssef En-Nesyri transferindeki her şeyi söyledi. Önemli olan benim gülmem değil, Fenerbahçe taraftarlarının galibiyetlerle mutlu olması."

Ne maaş açıklarlar ne imza parası yazarlar ne de bonus miktarını yazarlar. Muhabirlerine de yazdirmiyorlar ne güzel iş.

Maaşın yarısını imaj hakkı olarak vermişlerdir, 4 m euroluk limit içinde kalan kısmı da açıklamak zorunda değiller.

Geri
Üst Alt