Cengiz Güneş
Büyük Kaptan
- 10 Temmuz 2011
- 25.588
- 20.807
- 2.738
Bu adama fb 20 verdi tamam da Roma cidden 20 verdi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abraham’a 40 verdirdi Mourinho Roma’da, El Nesyri’ye 20 vermelerine niye şaşırıyorsun.Bu adama fb 20 verdi tamam da Roma cidden 20 verdi mi?
Zenittin Wendelde yapmak istediği
Mou döneminden bahsetmiyorum. Bu sene Roma Nesyri için 20 verdi mi, ciddiler miydi onu merak ettim.Abraham’a 40 verdirdi Mourinho Roma’da, El Nesyri’ye 20 vermelerine niye şaşırıyorsun.
Schomodorov neydi ona bile 20 verdiler Mou dönemi.
Roma yerine Fener'i seçmiş olabilir ya o açıdan bakıyorsan ki Roma santrafor arıyor cidden, bu iki adamı da göndermek istiyorlar, Belotti zaten gitti.Mou döneminden bahsetmiyorum. Bu sene Roma Nesyri için 20 verdi mi, ciddiler miydi onu merak ettim.
Şaşırmıyorum bu arada vermiş olabilirler, LeFee'ye 23 verdiler misal, paraları yoktur vs demiyorum. Sadece fb muhabirleri ve Di Marzio harici pek rastlamadım Roma'nın bu transferde çok ısrarcı olduğuna dair haberlere. Bir de Arabistan'dan yıllık 16 teklifini reddetti haberi vardı. Bunlar gerçekse Mou sayesinde gelmiş diyebiliriz fb'ye.
Aslında Roma'nın Mou sonrası santrafor arıyor olması da ironik bir durum. Abraham da ilk sezon harici pek isteneni veremedi diye düşünüyorum. Sonra çapraz koparttı zaten, Belotti ve Shomurodov hiç fayda vermedi desek yeridir.Roma yerine Fener'i seçmiş olabilir ya o açıdan bakıyorsan ki Roma santrafor arıyor cidden, bu iki adamı da göndermek istiyorlar, Belotti zaten gitti.
Kariyerinde bugüne kadar, 365 mac 114 gol 16 asist yapmis @transfermarkt27 yaşına kadar 93 gol atmış “golcü”