En-Nesyri, 19.5 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

Abraham’a 40 verdirdi Mourinho Roma’da, El Nesyri’ye 20 vermelerine niye şaşırıyorsun.

Schomodorov neydi ona bile 20 verdiler Mou dönemi.
Mou döneminden bahsetmiyorum. Bu sene Roma Nesyri için 20 verdi mi, ciddiler miydi onu merak ettim.
Şaşırmıyorum bu arada vermiş olabilirler, LeFee'ye 23 verdiler misal, paraları yoktur vs demiyorum. Sadece fb muhabirleri ve Di Marzio harici pek rastlamadım Roma'nın bu transferde çok ısrarcı olduğuna dair haberlere. Bir de Arabistan'dan yıllık 16 teklifini reddetti haberi vardı. Bunlar gerçekse Mou sayesinde gelmiş diyebiliriz fb'ye.

Mou döneminden bahsetmiyorum. Bu sene Roma Nesyri için 20 verdi mi, ciddiler miydi onu merak ettim.
Şaşırmıyorum bu arada vermiş olabilirler, LeFee'ye 23 verdiler misal, paraları yoktur vs demiyorum. Sadece fb muhabirleri ve Di Marzio harici pek rastlamadım Roma'nın bu transferde çok ısrarcı olduğuna dair haberlere. Bir de Arabistan'dan yıllık 16 teklifini reddetti haberi vardı. Bunlar gerçekse Mou sayesinde gelmiş diyebiliriz fb'ye.
Roma yerine Fener'i seçmiş olabilir ya o açıdan bakıyorsan ki Roma santrafor arıyor cidden, bu iki adamı da göndermek istiyorlar, Belotti zaten gitti.

Roma yerine Fener'i seçmiş olabilir ya o açıdan bakıyorsan ki Roma santrafor arıyor cidden, bu iki adamı da göndermek istiyorlar, Belotti zaten gitti.
Aslında Roma'nın Mou sonrası santrafor arıyor olması da ironik bir durum. Abraham da ilk sezon harici pek isteneni veremedi diye düşünüyorum. Sonra çapraz koparttı zaten, Belotti ve Shomurodov hiç fayda vermedi desek yeridir.

Son düzenleme:
Can sıkıcı bir transfer açıkçası ama tek güvencem kuzey afrikalı olması, muhtemelen burada dağıtır baya.

La Liga skorları ekteki gibi, şu adamın edeceği maksimum 10-11 milyon euro olur. Biz geçen yıl İcardi için 20 isteseler veremezdik tüm yaşattıklarına rağmen.

Fener'in yaptığının tek açıklaması var. "battı balık yan gider."

Ekli dosyalar

• La Liga Nesyri.png
    La Liga Nesyri.png
    25,2 KB · Görüntüleme: 28
Aşırı anlamsız bu adama bu paranın verilmesi pivot olarak aldılar ama dzeko gibi çevresini oynatan bir adam kesinlikle değil dzeko dan daha kazma saçma sapan goller kaçırıyor gerçekten çok anlamsız şu paranın ve maaşın verilmesi

Lig: 18 gol 7 asist
Avrupa: 6 gol 2 asist

Toplam: 23 gol

Cenk:

Lig: 7 gol 4 asist
Avrupa: 2 gol

Dzeko:

Lig: 15 gol 8 asist
Avrupa: 8 gol 3 asist

Adamın kariyerinde 12 asisti varmış puhaha. İcardi sadece geçen sezon yaptı aynı sayıda asisti. 20 milyon veriyorsan komple oyuncu olacak etrafındakilere servis de yapacak. Deve gibi boyu bir işe yaramıyor demek ki. Sevilla yağlı kazığa oturtmuş.

Ziyech'e şehre uyumunu kolaylaştırmak adına arkadaş getirdikleri için teşekkür ederiz.

Geri
Üst Alt