En-Nesyri, 19.5 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

- Dzeko, Cenk Tosun ve En-Nesyri

Acun Ilıcalı: "Fenerbahçe'nin hücum hattı rakiplere korku salıyor. Hayatım boyunca Fenerbahçe'de böyle üç tane 9 numarayı bir arada görmedim, gören varsa da hatırlatsın lütfen."

Ekli dosyalar

• IMG_9862.jpeg
    IMG_9862.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 18
Türk futbol tarihinin en pahalı transferinin bonservisi belli değil mi hala

Son 5 sene istatistikleri;

1-M.Icardi - 119.5 dk/g
2-M.Batshuayi - 125.4 dk/g
3-C.Immobile - 127.6 dk/g
4-V.Aboubakar - 153.7 dk/g
5-C.Tosun - 157.9 dk/g
6- Y.Nesyri - 172.4 dk/g
7-E. Dzeko - 176.3 dk/g

Yanıp bittikleri adam bu. Golcü değil. Dzeko geldiğinde Valencia kadar atamaz demiştin, Bu geldiğinde Dzeko kadar atamaz diyorum. Bu ligde 20 gol atması için 20 milyon verilmez, Guiza etkisi yaratması da muhtemel. Her ne kadar genç olsa da Immobile ve Icardi arkasında ezilmesi de

Acun Ilıcalı: "Fenerbahçe'nin hücum hattı rakiplere korku salıyor. Hayatım boyunca Fenerbahçe'de böyle üç tane 9 numarayı bir arada görmedim, gören varsa da hatırlatsın lütfen."
Acun hayatında Fener maçları hariç 1 maç 90 dakika izlememiştir En Nesiriyi.

Ben söyleyeyim

2005/06 Fenerbahçesi

Anelka, Nobre, Semih.. Bu üçü 46 gol atmıştı. Şimdiki 3’lü 26 gol atsın öpüp başına koydun Acun..

Ha bu arada o sezonun şampiyonu kim oldu iyi hatırlar kendisi,
Karşılarında Hakan, Ümit ve Necati ile Galatasaray şampiyon olmuş bu üçlü 53 gol atmıştı. Bizim Bats+Icardi’den 40 üstü gol bekliyorum. Ziyech, Mertens, Zaha, Kerem, Barış’tan da bir o kadar 😎

20 milyona aldıkları adama bak şaka gibi.

bide ispanyadan gelipte basarili olan biri var mi bizim ligde ben hatirlamiyorum

Ben söyleyeyim

2005/06 Fenerbahçesi

Anelka, Nobre, Semih.. Bu üçü 46 gol atmıştı. Şimdiki 3’lü 26 gol atsın öpüp başına koydun Acun..

Ha bu arada o sezonun şampiyonu kim oldu iyi hatırlar kendisi,
Karşılarında Hakan, Ümit ve Necati ile Galatasaray şampiyon olmuş bu üçlü 53 gol atmıştı. Bizim Bats+Icardi’den 40 üstü gol bekliyorum. Ziyech, Mertens, Zaha, Kerem, Barış’tan da bir o kadar 😎
Anelkalı üçlü, akunun saydığı üçlüyü ikiye katlar

Geri
Üst Alt