En-Nesyri, 19.5 Milyon Euro Karşılığında Fenerbahçe'de

İspanyadan gelen adam bu lige yaramıyor. Bize sırasıyla Fransa İtalya ve İngiltere'den adam lazım. 20 gölü görür belki ama hayallerindeki forvet olmayacak gibi...

Ben de bunu anlamıyorum. Sevilla neden gerçek bonservisi açıklamıyor? Yada herhangi bir yöneticisi şu kadara sattık demiyor? Karşılıklı anlaşıyorlar mı acaba siz bonservis bedeli açıklamayın diye.
Anlaşılıyordur tabi. Bir de vergi için Sevilla'nın da işine geliyor olabilir bu 19.5 net kolay bonuslar 7.5 gibi. Zaten konuşlan rakamlar hep böyleydi. Bonuslarla 25 + oyuncuda yıllık 6 ile başlayan sonra Arap takımının teklifinden dolayı 7'ye çıkan yıllık maaş.

dzeko kansızının takımda kaldığı iyi oldu. yoksa çok rahat pozisyona giriyo herif sürekli oynasa büyük sıkıntı çıkarır bizim dandik ligde. 20 milyon farkla upgraded batshuayi almışlar diyebiliriz. iyi geçirdik burda bunlara

Herifin adı en nesyri imiş ben el nesyri sanıyordum
Yazılışı El Nesyri şeklinde aslında ama Arap dilinin ses özelliklerinden ötürü El takısındaki Lam, Nun'la başlayan bir kelimeyle devam edince Lam->Nun (l->) gibi okunuyor bildiğim kadarıyla.

Bu da böyle gereksiz bilgidir.

Adını herkes yanlış biliyor. Gerçek adı En Nesiiyi.

Bu adamın bu ligde iş yapamama ihtimali pek yok ha 25 m euroluk topu napsa oynayamaz o ayrı.

Geri
Üst Alt