- 31 Mayıs 2011
- 8.607
- 6.993
- 473
Ben de bunu anlamıyorum. Sevilla neden gerçek bonservisi açıklamıyor? Yada herhangi bir yöneticisi şu kadara sattık demiyor? Karşılıklı anlaşıyorlar mı acaba siz bonservis bedeli açıklamayın diye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şirket değildir, yükümlülüğü yoktur diye düşünüyorum.Ben de bunu anlamıyorum. Sevilla neden gerçek bonservisi açıklamıyor? Yada herhangi bir yöneticisi şu kadara sattık demiyor? Karşılıklı anlaşıyorlar mı acaba siz bonservis bedeli açıklamayın diye.
Anlaşılıyordur tabi. Bir de vergi için Sevilla'nın da işine geliyor olabilir bu 19.5 net kolay bonuslar 7.5 gibi. Zaten konuşlan rakamlar hep böyleydi. Bonuslarla 25 + oyuncuda yıllık 6 ile başlayan sonra Arap takımının teklifinden dolayı 7'ye çıkan yıllık maaş.Ben de bunu anlamıyorum. Sevilla neden gerçek bonservisi açıklamıyor? Yada herhangi bir yöneticisi şu kadara sattık demiyor? Karşılıklı anlaşıyorlar mı acaba siz bonservis bedeli açıklamayın diye.
Nasil en nesyri lan ohaHerifin adı en nesyri imiş ben el nesyri sanıyordum
Amacın neNasil en nesyri lan oha
Korkma la bizizdzeko kansızının takımda kaldığı iyi oldu. yoksa çok rahat pozisyona giriyo herif sürekli oynasa büyük sıkıntı çıkarır bizim dandik ligde. 20 milyon farkla upgraded batshuayi almışlar diyebiliriz. iyi geçirdik burda bunlara
Yazılışı El Nesyri şeklinde aslında ama Arap dilinin ses özelliklerinden ötürü El takısındaki Lam, Nun'la başlayan bir kelimeyle devam edince Lam->Nun (l->) gibi okunuyor bildiğim kadarıyla.Herifin adı en nesyri imiş ben el nesyri sanıyordum