Engin Baytar ile 4 yıllık anlaştık !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Engin Baytar'ın Transferi İçin Görüşmelerine Başlandı

Yahu bu iki oyuncuyu da akşam haberciler nasıl öğrendi peki?

kazımı Keita keser.ama bu tartışmaya şimdilik gerek yok :)

Bizim engine ihtiyacımız yok onun bize var oynarsa kendi bilir bu kadar basit...

İyi bir yedek olur.. Kazımın takımda ilk 11 için mücadele edeceği biri varsa oda Keita dır Engin Baytar değil..

Kazım muhabbeti yapanlar için söylüyorum bunu; herkesin düşüncesi farklı bu konuda, ben de Kazım'ın yardımcı forvet dışında hiçbir pozisyonda yararlı oynayamaz, aynı Pino gibi. Fakat ben Fatih Terim'in Kazım'ı keseceğini hiç düşünmüyorum, bir şekilde oynatır onu.

İnşallah Fatih Hoca adam eder . Hayırlı olsun .

Cevap: Engin Baytar ile 4 Yıllığına Anlaştık

Piskopat diyerekten bu adamı Cana ,Melo,Kazım gibi adamlarla karşılaştırmayın..Bu adam bildiğin Karaktersiz..

Bu adamı benim takımımın almasını kabullenemiyorum..Engini isteyenler emreye falan küfretmesin..O floryadaki yazıyıda bir zahmet çöpe atsınlar..

10 numara'yı aldığı doğrumu?:akansular:

hayirli olsun insallah demek düser

uyum saglarsa iyi transfer

Cevap: Engin Baytar ile 4 yıllık anlaştık !

abi bu adam ne yapmış bu kadar nefret ediliyor? ciddi anlamda bilmiyorum biri beni bilgilendirebilir mi acaba? karaktersizlik, kişiliksizlik ve akıl hastalığı yakıştırmaları yapılıyor. ne yaptı bu adam bu kadar?

Piskopat diyerekten bu adamı Cana ,Melo,Kazım gibi adamlarla karşılaştırmayın..Bu adam bildiğin Karaktersiz..

Bu adamı benim takımımın almasını kabullenemiyorum..Engini isteyenler emreye falan küfretmesin..O floryadaki yazıyıda bir zahmet çöpe atsınlar..

Bir tane olumlu bir şey yaz kafamı keseceğim.

İnsallah Kazım gibi beklentilerin üstüne çıkar

Sanki piyasada 50 tane adam var da biz almıyoruz.

Yaw her transfer edilen adam banko oynıcak diye bişeymi var? Yerli rotasyon oyuncusu bu kadar işte hayırlı olsun basarılar diliyoruz kendisine Mümkünse 10 numarayı falan vermesinler o sarpın hakkı 10 numarayı alan s.olup gidio cünkü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt