# Engin Baytar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Engin Baytar Galatasaray ile anlaştı iddiası !

İyi oyuncu, disiplini de bir tarafa bırakalım da, Arda'nın yerini doldurmak için bu oyuncuyu almış olmayalım.

bu adam Yekta'dan iyi ,ama sirf karakteri sevilmedigi icin vasat muhabbeti yapiliyor ,gayet iyi rotasyon oyuncusu olur

Umarım Doğru Değildir. Ama Doğru İse Trabzon'da Yaptıklarını Galatasaray'da Yapamaz.

Fatih Terim Şenol'a Benzemez Çıkarıverir Valla Haydar'ı :sopa: :asd:

Ve Tanrı Galatasaray taraftarını sınar

bkz: Arda nın gidişi Baytar Engin in gelişi...

Cok yetenekli, kaliteli, cok iyi dribling yapabilen suratli bir oyuncu. Sadece karaketerinde bir sorunu var ama kadro derinligi icin cok iyi bir alternatif.

Diğer Brezilyalılara benzemez bu çok karakterli dediğimiz Elano 'yu da gördük. Hiç değilse Türk pasaportu var. Ayrıca karaktersiz olduğunu düşünmüyorum aşırı hırslı ve öfkesini kontrol edemiyor. Hırslı, güçlü, rakibe basan bir adam. Kadro derinliği açısından çok iyi olur.

gelmeden olumsuz konuşulacak biri değil. yetenekli olduğu aşikar ne olacağı belli olmaz

Kalitesi ve yeteneğine laf etmiyorum ama yıllardır kalitesine ve yeteneğine laf etmediğimiz karaktersizler mahvetti bizi.

Olmamalı bu transfer.

enginin karakteri düzelir,orası sorun değil. beni ilgilendiren yetenekleriyle bize yapacağı katkı .şu anda kişileri değil yeteneklerinin GALATASARAY a vereceği katkıyı düşünmeliyiz.

kadro zenginliği için iyi olur takım havasına kaptırdımı kendını bulur

Sonunda pişman olacağımıza adım gibi eminim, bu yüzden inşallah alınır diyorum.

Tamam Engin oldukça sorunlu bir oyuncu ancak dünyadaki tek arıza futbolcu oymuş gibi de konuşmayalım.

Engin Baytar'ın alınmasından yanayım.

Futboluna bakarsa bu adam bildiginiz Saviola. Normal'de Rijkaard veya Skibbe gibi kuzu gibi hocaların adam edecegi türden futbolcu olmasada, Fatih Terim himayesi altında denenmesi taraftarıyım.

Supernatural engin gelmesin.

gelirse en çok servet üzülür herhalde unutamamıştır halen çalım atmayı denerken çalım yemişti enginden yenilmiştik o yüzden golü yemiştik :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt