Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
senin hatan yok zaten hakemi dovmeye kalkan bendim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nankörler futbolcuya değer vermeyen insansınız gerçi Hakan Şüküre böuyle davranan adamların engine yapmaları çok normal
Ne diyon oğlum? Engin'in neyine değer verecekmişim ben? Hakan Şükür'e ne demişim şimdiye kadar? Kafan mı güzel sabah sabah?
Ne diyon oğlum? Engin'in neyine değer verecekmişim ben? Hakan Şükür'e ne demişim şimdiye kadar? Kafan mı güzel sabah sabah?[/quot
Yürü git işine ilk sene engin olmasaydı zor şampiyon olurduk şimdi gereksiz oldu
Engin'in Galatasaray'da saygı duyulacak bir geçmişi yok kulüp koruyup kolladi kendisini o ne yaptı forma altında neredeyse hiçbirşey TFF tarihinin rekor cezasini aldi forma altında.
Discovery cihazımdan gönderildi
Cüneyt Çakır Cristianın net olarak eliyle topu düzelttiği pozisyonda düdüğü çalsa öyle bir itiraz olacakmıydı ,Cüneyt Çakırın tavrı sinir bozucu orada futbolcuyu sallamayan tavırlar hep yaptığı olay,Enginin tabiki de hakeme öyle bir hareket yapmaması gerekiyor ama iş oraya nasıl geldi bunu da görmemiz lazım
Hakemler çoğu maçta yapıyorlar boyle hatalar hakemi dövmeye kalkti bir profesyonele yakismaz ayrıca sadece orada değil diğer yaptigi itirazlar gördüğü kartlar var Melo'da yapıyordu ilk sezonunda cok itirazci ve kavgaciydi bakti ki oyuncular bunu kullanıyor sürekli birakti artik ceza almiyor pek
Discovery cihazımdan gönderildi
değer vermek zorunda değil kimse ama saygı gösterilmeli halen Gs topçusu olduğu için, açıklamasında kime ne dediği belli değil,hakkımı helal etmiyorum diyor demek ki ona bir söz verilmiş ben bunu anladım bu kadar net konuştuğuna göre, mancini olmadığı kesin,tugayda değil bence o kişi giderse dönerim diyor mancini ve tugayın gitmeyeceği kesin
degmezmişsin engin
ama belliydi
bile bile ladese giren ben
degmezmişsin engin
hata bende
git
bir daha dönmemek üzere
Engin kendisine verilen değeri biraz Galatasaray'a verseydi şu anda takımda olurdu.
takımda olmaması normal şu anda benim takıldığım nokta o değil,ileri geri konuşanlar seneye bu adam dönerse o zaman diyecekler ayrıca ben rize de başarılı olacağını düşnüyorum
Ben mesela ileri geri konuşuyorum hakkında, gitmeden önce de konuşuyordum, geçen sene de ileri geri konuşuyordum. Değişen bişey olmaz benim için. Karakteri Galatasaray'a yakışmayan bi adam.
bu adam göbekli haliyle bile iki gol attı bu sene, ilk yılındaki katkıyı, son 10 yılda kaç tane yerli verdi necati ümit arda ve selçuk aklıma gelenler,hiç profesyonel değil ama ilk yılındaki gibi oynayacaksa ben dönmesini isterim, sabri balta tarzı yerlileri izlemek istemiyorum artık başımıza ne geldiyse leş yerliler yüzünden geldi şimdiye kadar