EPL 13/14 H:37 | Crystal Palace 3-3 Liverpool | MS | 5 Mayıs

Ancak bu kadar yaklaşabilirlerdi şampiyonluğa.Yazık oldu.Liverpool ve A.Madrid'i sevmem ama bu sene şampiyon olmalarını ister(im)dim.Çünkü iki kulüpte mütevazi bütçelerle buralara kadar geldiler.

Böyle bir salaklığı ancak Liverpool yapardı ve yaptı.

Liverpool olamadı ama Atletico olucak inşallah :D

image.php
Kuponumu yatırmanın bedelini şampiyonlukla ödediler, yazık :(((

Neyse en azından Gerrard'ın hatasıyla kaybetmediler şampiyonluğu.

Her şey bitmiş sayılmaz bu ligde ama çok kötü hata yaptılar resmen.

Yazık oldu bu hafta çok sürpriz oldu tüm liglerde

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Yazık yaaaavvv

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah belanızı versin h2 oynadık gitti paralar son maçtı ya, 3-2 oldu dedim handi yapamazsanız inşallah berabere biter. Gitti sampiyonluk beter olun

City kalan 2 maçtan 4 puan çıkarsa dahi şampiyon oluyor. Yani bir takılma hakkı var bi nevi. O açıdan da çok rahatladılar. 2 maçı da kazanma stresi altında QPR maçına benzer olaylar yaşanabilirdi. Sonuçta bu gece de gördüğünüz üzere EPL'de herşey olabiliyor.

City hem chalse yi hem liveri hemde ewerto nı deplasman da yenerek haketti aslında ama bir liverpool taraftarı olarak üzüldüm.. Vala..

City hem chalse yi hem liveri hemde ewerto nı deplasman da yenerek haketti aslında ama bir liverpool taraftarı olarak üzüldüm.. Vala..

City, Chelsea'yi hiç yenemedi bu sezon iki maçtada yenildi.

Liverpool bir daha böyle bir şansı zor yakalar.

Ahahaha, ne olmus Liverpool'a ya? Baktim 3-0 ondelerdi, 4-0 falan kazanirlar herhalde dedim. 3 tane mi yediler??? Gerrard kendi kalesine falan mi atti yoksa? :D

Yazık oldu valla, bir Bolasie neler yaptı.

Geri
Üst Alt