EPL 13/14 H:37 | Crystal Palace 3-3 Liverpool | MS | 5 Mayıs

Bm5tmfkCIAAhgPZ.jpg:large

Ancak bu kadar yaklaşabilirlerdi şampiyonluğa.Yazık oldu.Liverpool ve A.Madrid'i sevmem ama bu sene şampiyon olmalarını ister(im)dim.Çünkü iki kulüpte mütevazi bütçelerle buralara kadar geldiler.

Liverpool ve mütevazi bütçe?Adamlar en gereksiz oyuncuya bile 20-30 milyon €'lar verebiliyorlar

Inanilmaz bir sampiyonlugu kaybetme öyküsü izlettiler bize, tebrik etmek lazim, Liverpool taraftarının yerinde de olmak istemezdim son 1 2 haftadir.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aysal istifa! Defoll!!!!!!!!!!!??????????₺₺₺₺₺₺&&&@@@@@;())"/-.,'

Futbol bu hiçbirşey belli olmaz.Bakarsın Villa yener City'i ibre tersine döner olur mu ?

-Olmaz :D

Ancak bu kadar yaklaşabilirlerdi şampiyonluğa.Yazık oldu.Liverpool ve A.Madrid'i sevmem ama bu sene şampiyon olmalarını ister(im)dim.Çünkü iki kulüpte mütevazi bütçelerle buralara kadar geldiler.

Carroll'a 50 milyon veren bi kulüp Liverpool.

N5

Maçı izlemedim, livescore'dan takip ediyorum. 0-3'den sonra fazla atmasınlar bari de avaraj sıkıntıya girmesin diye düşündüm. Maçın sonuna kadar açmayı unuttum, sonunda açtğımda 9 dakikada 3 gol yemişler. :D Liverpool'un neden şampiyon olamayacağının özetidir bu gece.

Ben sana dedim City şampiyon diye taaa en başından beri.

N5

Ov

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Liverpool kendi fisini kendi cekti. M.City'de en az Liverpool kadar Şampiyonlugu haketti tabiki..

Kötü bir durum. Liverpool için üzülsem de PL bu yüzden güzel.

Kötü bir durum ama bu sene City daha çok haketti.

Şu Suarez'i biz alalım ya, adam şampiyonluk göremeden ölecek :(

(Eski takımlarında var mıydı şampiyonluğu bilemedim bak, ama bu mükemmel espriyi harcamak istemedim.)

Yahu bu nasıl bir rezalettir..Şampiyonluğa koşuyorsun en tecrübeli futbolcun kaptanın ayağından top kaçırıyor Chelseaye yeniliiyorsun , Crystal Palace geliyor 3-0 'dan sana 3 tane takıyor.. Yazıklar olsun yanarım da Suarezin emeğine yanarım.. BU saatten sonra City'nin şampiyonluk vereceğini sanmam..Everton deplasmanı en zor maçlarıydı orayı da kayıpsız geçtiler..

Geri
Üst Alt