Mehmet Çelik
Büyük Kaptan
- 20 Nisan 2012
- 24.105
- 1.262
- 1.503
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
City'nin Fernandinho disinda aldigi oyuncular bekleneni veremedi ancak yine de sampiyon oldular diyebiliriz.
Seneye en önemli is bir stoper ve bir kanat oyuncusu almak olacaktir. Dzeko'yu da gönderecekler gibi duruyor, bir de forvet gerisi gayet iyi.
@Mehmet Çelik ne dersin bilemiyorum![]()
aguero kalmaz cityde
Ayrılmayacağını ve kulübü çok sevdiğini açıkladı geçen aylarda. Fikri değiştiyse bilmiyorum ama kalır %99.
ispanyaya doner ya bu yaz yada seneye
''Manchester City, kulüp tarihinin en pahalı oyuncusu Sergio Aguero'nun elinden kaçmasına izin vermedi. Son dönemde adı Real Madrid ile anılan golcü oyuncunun sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Bu da Aguero'nun, 2017 yılına kadar Manchester City'nin başarısı için mücadele edeceği anlamına geliyor.
City'e, 2011 yılında Atletico Madrid'den transfer olan Aguero, "Burada çok mutluyum. Taraftar ile çok iyi bir ilişkim var. Henüz Manchester'a geleli 2 yıl bile olmadı ama tüm futbol hayatımı burada geçirmiş gibi hissediyorum" diye konuştu.
Bu sezon sık sık sakatlık sorunları yaşayan Aguero, City formasıyla çıktığı 69 maçta, 47 gol attı. 24 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Queens Park Rangers karşısında uzatma anlarında attığı golle, takımını şampiyonluğa taşımıştı.''
klasik aciklamalar
Manchester City transfers: Sergio Aguero a Real Madrid target if they sell Karim Benzema to PSG - Mirror Online
real veya psg diyorum
klasik aciklamalar
Manchester City transfers: Sergio Aguero a Real Madrid target if they sell Karim Benzema to PSG - Mirror Online
real veya psg diyorum
City'den oyuncu koparmak o kadar kolay değil. Oyuncu ben gidecem diye tutturmadıkça parayla City'den topçu koparılmaz ki oyuncu da ekonomik olarak alabileceği en iyi ücreti alıyorken, şehirde çok seviliyorken sanmıyorum gideceğini. Real Suarez'i alır bence. Agüero birde iyi bir kadroya sahip bir takımda. Suarez gibi 30 gol atıp, 10 asist yapıp şampiyonluktan yanında ki oyuncuların tecrübesizliğinden olmuyor. Suarez her ne kadar Liverpool'da mutlu gibi görünse de eehh ..... oynıcanız topu diyip basıp gidebilir.
Psg fikrini görmemezlikten geliyorum zaten.
City'den oyuncu koparmak o kadar kolay değil. Oyuncu ben gidecem diye tutturmadıkça parayla City'den topçu koparılmaz ki oyuncu da ekonomik olarak alabileceği en iyi ücreti alıyorken, şehirde çok seviliyorken sanmıyorum gideceğini. Real Suarez'i alır bence. Agüero birde iyi bir kadroya sahip bir takımda. Suarez gibi 30 gol atıp, 10 asist yapıp şampiyonluktan yanında ki oyuncuların tecrübesizliğinden olmuyor. Suarez her ne kadar Liverpool'da mutlu gibi görünse de eehh ..... oynıcanız topu diyip basıp gidebilir.
Psg fikrini görmemezlikten geliyorum zaten.
psg buyumeye devam edecek seneye hic sasirmam aguero giderse
Büyümeyi sadece parasına güvenerek yapacağı için City'den oyuncu koparması zor. Ha mesela Cotinho'ya gider 60 verir alır. Ama Nasri'yi alamaz. Bu yüzden öyle söylüyorum. Agüero şu an United'de olsa basar parayı alır ama City'de aynı şekilde değil. 2 örnekle fikrimi açıklamaya çalıştım
mesele para degil zaten
mesele manchester sehrinin bir sureden sonra bunaltici gelmesi adama...yabancilar cok kalmaz o sehirde
ask cristiano, tevez,etc
edit: CL'de ikinci turdan ote gidemeyisleride yardim etmiyor kalmalari konusunda