EPL 13/14 H:38 | Man City 2-0 West Ham | MS | Şampiyon Manchester City

Mehmet Çelik

Büyük Kaptan
Up5n96b.png

eTeSTKS.png
SwiPw5A.png
westham.png

txKDjID.jpg

EPL 13/14 Sezonu 38. Hafta

Manchester City-West Ham United

Etihad, Manchester

11 Mayıs

17.00

Şampiyonluk maçı :D

City'nin Fernandinho disinda aldigi oyuncular bekleneni veremedi ancak yine de sampiyon oldular diyebiliriz.

Seneye en önemli is bir stoper ve bir kanat oyuncusu almak olacaktir. Dzeko'yu da gönderecekler gibi duruyor, bir de forvet gerisi gayet iyi.

@Mehmet Çelik ne dersin bilemiyorum :D

City'nin Fernandinho disinda aldigi oyuncular bekleneni veremedi ancak yine de sampiyon oldular diyebiliriz.

Seneye en önemli is bir stoper ve bir kanat oyuncusu almak olacaktir. Dzeko'yu da gönderecekler gibi duruyor, bir de forvet gerisi gayet iyi.

@Mehmet Çelik ne dersin bilemiyorum :D

Öyle deme. Fernandinho dışında sakatlık yaşamasa Negredo'da mükemmeldi. Hatta sezonun ilk yarısında City'i sırtlayan isimdi desek daha doğru olur. Sakatlıkları ve üzerine Aguero'nun da sakatlanması onu formundan düşürdü. Seneye kalmalı. Navas beklenenin altında kaldı denebilir ama bazı kritik maçlarda mükkemele yakın oynayıp görevini yaptı o da. Ama beklenenin altında kaldı evet. Jovetic'e hiç girmeyeceğim çünkü adamı göremedik, ortada yorumlayacak birşey yok. Demichelis'e gelecek olursakher ne kadar beğenmesemde kapasitesinin çok üstünde oynadı o da. Özellikle son dönemde. Beni şaşırttı denebilir. O yüzden Fernandinho dışında faydasız oldu demek doğru olmaz. Ama diğerleri Fernandinho kadar istikrarlı değildi, bu konuda kesinlikle haklısın.

Yeni dönem transferlerinde bence sağ kanata(Navas ve Milner'ın bölgesine) bir tane üst düzey oyuncu alınmalı, stopere de Mangala. Onun dışında kadroda bir sorun yok gibi geliyor bana. City daha çok kulübesini güçlendirmeli, bu sezon sakatlıklardan sonra neler olduğunu gördük hep birlikte.

ispanyaya doner ya bu yaz yada seneye

''Manchester City, kulüp tarihinin en pahalı oyuncusu Sergio Aguero'nun elinden kaçmasına izin vermedi. Son dönemde adı Real Madrid ile anılan golcü oyuncunun sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Bu da Aguero'nun, 2017 yılına kadar Manchester City'nin başarısı için mücadele edeceği anlamına geliyor.

City'e, 2011 yılında Atletico Madrid'den transfer olan Aguero, "Burada çok mutluyum. Taraftar ile çok iyi bir ilişkim var. Henüz Manchester'a geleli 2 yıl bile olmadı ama tüm futbol hayatımı burada geçirmiş gibi hissediyorum" diye konuştu.

Bu sezon sık sık sakatlık sorunları yaşayan Aguero, City formasıyla çıktığı 69 maçta, 47 gol attı. 24 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Queens Park Rangers karşısında uzatma anlarında attığı golle, takımını şampiyonluğa taşımıştı.''

''Manchester City, kulüp tarihinin en pahalı oyuncusu Sergio Aguero'nun elinden kaçmasına izin vermedi. Son dönemde adı Real Madrid ile anılan golcü oyuncunun sözleşmesi 1 yıl daha uzatıldı. Bu da Aguero'nun, 2017 yılına kadar Manchester City'nin başarısı için mücadele edeceği anlamına geliyor.

City'e, 2011 yılında Atletico Madrid'den transfer olan Aguero, "Burada çok mutluyum. Taraftar ile çok iyi bir ilişkim var. Henüz Manchester'a geleli 2 yıl bile olmadı ama tüm futbol hayatımı burada geçirmiş gibi hissediyorum" diye konuştu.

Bu sezon sık sık sakatlık sorunları yaşayan Aguero, City formasıyla çıktığı 69 maçta, 47 gol attı. 24 yaşındaki oyuncu, geçen sezon Queens Park Rangers karşısında uzatma anlarında attığı golle, takımını şampiyonluğa taşımıştı.''

klasik aciklamalar

Manchester City transfers: Sergio Aguero a Real Madrid target if they sell Karim Benzema to PSG - Mirror Online

real veya psg diyorum

City'den oyuncu koparmak o kadar kolay değil. Oyuncu ben gidecem diye tutturmadıkça parayla City'den topçu koparılmaz ki oyuncu da ekonomik olarak alabileceği en iyi ücreti alıyorken, şehirde çok seviliyorken sanmıyorum gideceğini. Real Suarez'i alır bence. Agüero birde iyi bir kadroya sahip bir takımda. Suarez gibi 30 gol atıp, 10 asist yapıp şampiyonluktan yanında ki oyuncuların tecrübesizliğinden olmuyor. Suarez her ne kadar Liverpool'da mutlu gibi görünse de eehh ..... oynıcanız topu diyip basıp gidebilir.

Psg fikrini görmemezlikten geliyorum zaten.

City'den oyuncu koparmak o kadar kolay değil. Oyuncu ben gidecem diye tutturmadıkça parayla City'den topçu koparılmaz ki oyuncu da ekonomik olarak alabileceği en iyi ücreti alıyorken, şehirde çok seviliyorken sanmıyorum gideceğini. Real Suarez'i alır bence. Agüero birde iyi bir kadroya sahip bir takımda. Suarez gibi 30 gol atıp, 10 asist yapıp şampiyonluktan yanında ki oyuncuların tecrübesizliğinden olmuyor. Suarez her ne kadar Liverpool'da mutlu gibi görünse de eehh ..... oynıcanız topu diyip basıp gidebilir.

psg buyumeye devam edecek seneye hic sasirmam aguero giderse

psg buyumeye devam edecek seneye hic sasirmam aguero giderse

Büyümeyi sadece parasına güvenerek yapacağı için City'den oyuncu koparması zor. Ha mesela Cotinho'ya gider 60 verir alır. Ama Nasri'yi alamaz. Bu yüzden öyle söylüyorum. Agüero şu an United'de olsa basar parayı alır ama City'de aynı şekilde değil. 2 örnekle fikrimi açıklamaya çalıştım

Büyümeyi sadece parasına güvenerek yapacağı için City'den oyuncu koparması zor. Ha mesela Cotinho'ya gider 60 verir alır. Ama Nasri'yi alamaz. Bu yüzden öyle söylüyorum. Agüero şu an United'de olsa basar parayı alır ama City'de aynı şekilde değil. 2 örnekle fikrimi açıklamaya çalıştım

mesele para degil zaten

mesele manchester sehrinin bir sureden sonra bunaltici gelmesi adama...yabancilar cok kalmaz o sehirde

ask cristiano, tevez,etc

edit: CL'de ikinci turdan ote gidemeyisleride yardim etmiyor kalmalari konusunda

mesele para degil zaten

mesele manchester sehrinin bir sureden sonra bunaltici gelmesi adama...yabancilar cok kalmaz o sehirde

ask cristiano, tevez,etc

edit: CL'de ikinci turdan ote gidemeyisleride yardim etmiyor kalmalari konusunda

Cl konusunda haklısın. Şehir konusunda öyle bir bilgim yoktu ama doğrudur. Tuzu kuru tipler bunlar. Bir Madrid, bir Paris görmek, yaşamak isteyebilirler.

beraberlik yetiyor.city ilk yarida cek fisi. liverpool olmasini istemiyordum bastan beri

Geri
Üst Alt