EPL 16/17 H:14 | Manchester City 1-3 Chelsea | MS | 3 Aralık

Arsenal macindan sonra 3 4 3 e bi donduler yenilmediler hala o sistemle ne sistemmis arkadas

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3 4 3 u dogru kullanan Chelsea ve Hoffenhaim gibi takimlar ortaligin anasini aglatiyorlar zaten bu sezon. City de deniyor ama kanatlarda Mikel Alonso ve Moses'in getirdikleri dinamizmi Sane ve Navas ile getirmelerinin imkanı yok, haliyle savunma dengesini kuramiyorlar. Guardiola bunu Bayern'de bile kullanirken kanat bek olarak Bernat gibi savunma yonu olan adamlari kullaniyorlardi, su an kullandığı adamlar ile buyuk maclarda savunma dengesini kurmalari cok zor. Kazandiklari buyuk maclari da 4lu savunma ile kazandilar hep zaten.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız maçı ben de izledim ders çalışıyordum gerçi ama adamlar zibilyon tane pozisyon kaçırdı. Pep'in bu maç özelinde eleştirilmesi saçma olur bence tam Mourinho galibiyeti aldı Chelsea. City çatır çatır oynadı bu maçta beceriksizlerdi biraz.

futbol skor oyunu biraz şanslı ve biraz hakem normal maç yönetseydi şu an skor 5-1 filandı ve 3-4-3 de hikaye olmuştu..

Guardiola o kadar transfer yaptı ama yeniliyor rezalet

Saneye harcadıkları para utanç verici

İyi yetenek ama 50mlik performans göstermedi hiç.

Fernandinho* Toure
Sterling Bruyne Nolito
Aguero

*Gundogan belki.

City'nin bu hücum hattina dönmesi lazim tamamen.

Sacma sapan adamlari oynatiyor ilk 11'de. Sane-Navas'la falan büyük mac alamaz.

Harbi ne bos insanlar var arkadas.

Sane 50 milyonluk performans gösterememis. Ulan Bruma bize geldiginde 12 milyonluk performans mi sergiledi.

Yatirim, gelecek diye birsey duydunuz mu hayatinizda?

Oldu öyle ise yatirim yapan iş adamlari da 'Aaaa 1 gün gecti daha yatirim meyve vermedi' desin.

Agizi olan konusuyor. Egitim sart oglu sart iste.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Son düzenleme:
Yatırım yapacağım diye daha kendisini henüz kanıtlamayan yeteneğe 50 milyon avro ödemek net aptallıktır. O para ile çok daha iyi yetenekler/oyuncular alabilirlerdi

Ama olsun bir dahasinda 200m avro ödesinler nasıl oluyorsa yatırım yapıyorlar :red:

Tipik cahil kafası işte

Son düzenleme:
tek-kapak-2925.jpg

Geri
Üst Alt