EPL 16/17 H:14 | Manchester City 1-3 Chelsea | MS | 3 Aralık

Biz yanlis italyanlari denedik

Conte'yi almaliydik
Sirf hocayla bu is cozulse haklisin ama hocanin o futbol dilinden anlayan oyuncularin da olmali. Biz bunu kulup olarak hic basaramadik, hep sirf hoca ile herseyin cozulecegini dusunduk. Hala da oyleyiz aslinda.

City'nin ne hocası hoca ne kalecisi kaleci.
Guardiola kaldığı sürece mal gibi saga sola pas yapmaktan başka bişey beceremezler

SARI KIRMIZI!

Sirf hocayla bu is cozulse haklisin ama hocanin o futbol dilinden anlayan oyuncularin da olmali. Biz bunu kulup olarak hic basaramadik, hep sirf hoca ile herseyin cozulecegini dusunduk. Hala da oyleyiz aslinda.

Conte hazirlik döneminde 3-5-2 denedi ama kadrodaki oyunculardan dolayi olmadi

Nezaman ki Oscar Willian fabregas gibi oyuncular sakatlandi 3-4-3'e döndü isler yoluna girdi

Oyuncu grubuyla alakali tabi ama birazda sistemde Israr etmek gerek

Murat Kara

aga bunlar bizden de mal savunmada, insallah su kel herifi kovarlar yakinda. Takimin agzina ediyor haftalardir. 3,5 üst rahat gelir.

Pep o takımla çıktığında yenileceği belliydi. O yapıda galibiyetleri yok neredeyse ve sürekli puan kaybettiler.

Adamlar orta sahasız dikine uzun pas ile oynadılar. Harikaydı

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

chelsea top mop oynamadı bu arada

city chelseayi öttürdü adeta

normalde şuan rezil olmuş 1 chelsea olmalıydı

3-0 4-0 olacak çok müsait pozisyonları rahatlıkla yarattoşar ama atamadılar

Guardiola bir yere gitmiyor olm, hatta City şimdiden uzatmak istiyor sözleşmesini, temizliğe daha başlamadı Guardiola. Ilk 4'e girdiği sürece sıkıntı yok, ileri dönük yapılanma istiyor City.

Ama Guardiola gitsin City'li oyuncuları alırız düşüncesi varsa Guardiola kalsa da gitse de kiralık oyuncu işini unutun bence bi süre, zira Nazifoğlu'na gıcık olmuşlar sene başında. Kulüp gıcık olmus yani kendini kim sanıyor bu diye (anlaşma olmadan sen git havaalanına ellerini zorlarız filan demiş). Denayer'i o yüzden göstere göstere başkasına vermişler son dakika.

Bu arada maçı izlemedim burdaki bikaç yoruma istinaden yorum yaptım. Bugün cumartesi olduğunu bile başlığı görünce hatırladım, 5 dk bi foruma gireyim kafam dağılsın demiştim..

Bu Guardiola'nın Chealsea'den çektiği nedir. ?

Conte cidden çok büyük hoca, 3-4-3'ü cuk diye oturtmuş Chelsea'ye. Bu sene şampiyon olurlar bence.

Geri
Üst Alt