EPL 16/17 H:14 | Manchester City 1-3 Chelsea | MS | 3 Aralık

Sane 50 milyonluk performans gösterememis.

Te allahim ya..

Bu mantigin üzerine yorum yapip yanlis oldugunu söylüyoruz, cocuk cikip 50 milyona daha iyisi alinirdi diyor.

Sözün bittigi yer. Kendi dilini algilama konusunda Türkiye 60ci siradaydi fln, hatirlatmakta fayda var.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Sane ve navas ikiz dingillerini kadroda görünce gozumde dolar işareti belirmişti. Sane komisyon transferi, navas hemşehri kıyağı.

Yatırım diye 50 milyon euro vermek komedi. 50 milyona yatırım olmaz.

Diğer yandan Conte bok gibi oynatmış takımı dün, boktan kadro yapısına rağmen City ezmiş. Şanssızlık olmuş kısacası.

Her ne olursa olsun 3lü savunma oynadığı maçlarda çoğunlukla puan kaybediyor Pep, Bayernde de oluyordu bu işler ama hala aynı kafada.

Ekleme olarak Chelsea şampiyon olamayacak.

chelsea oynaması gerektiği gibi oynadı birazda şansı vardı ve sonuca gitmeyi başardı chelsea oyuncuları bireysel olarak daha yetenekli olduklarını gösterdiler.

Yatırım diye 50 milyon euro vermek komedi. 50 milyona yatırım olmaz.

Diğer yandan Conte bok gibi oynatmış takımı dün, boktan kadro yapısına rağmen City ezmiş. Şanssızlık olmuş kısacası.

Her ne olursa olsun 3lü savunma oynadığı maçlarda çoğunlukla puan kaybediyor Pep, Bayernde de oluyordu bu işler ama hala aynı kafada.

Ekleme olarak Chelsea şampiyon olamayacak.
Bugünün sartlarinda gayet normal 50 milyon vermek. Isteyen katilir, istemeyen katilmaz. Ama ortada piyasa gercegi var.

Örnegin Pogba ya o kadar para verildi. Heralde bir gün daha fazla paraya satmak için degil, uzun yillar o mevkiye farkli oyuncular denememek icin. Dogru veya yanlis, tutar tutmaz ayri konu. Burda niyet önemli.

Yatirim zaten risktir. Ama daha birsey yapmadi, verilmemeliydi mantigi yanlis. Bunu yillarca Bruma konusunda yazip durdum iste. Adam yetenek ve potansiyel görüyor, ona göre parayi basiyor. Tutar tutmaz yine ayri konu.

Ama zamaninda Bruma icin de 12 milyon niye verdik, ne yapmisti da verdik fln deniliyordu. Bu işler böyle.

Bugünün sartlarinda gayet normal 50 milyon vermek. Isteyen katilir, istemeyen katilmaz. Ama ortada piyasa gercegi var.

Örnegin Pogba ya o kadar para verildi. Heralde bir gün daha fazla paraya satmak için degil, uzun yillar o mevkiye farkli oyuncular denememek icin. Dogru veya yanlis, tutar tutmaz ayri konu. Burda niyet önemli.

Yatirim zaten risktir. Ama daha birsey yapmadi, verilmemeliydi mantigi yanlis. Bunu yillarca Bruma konusunda yazip durdum iste. Adam yetenek ve potansiyel görüyor, ona göre parayi basiyor. Tutar tutmaz yine ayri konu.

Ama zamaninda Bruma icin de 12 milyon niye verdik, ne yapmisti da verdik fln deniliyordu. Bu işler böyle.

Tamam da Sane piyasası yükselen bir adam değildiki hatta geçen yıl geriye bile gitmişti. Draxler gibi olmaya yüz tutuyordu yani.

Bruma transferinin o dönemde doğru olduğunu söyleyen de yok zaten?

Bu arada 12 milyon ve 50 milyonun arasinda cok buyuk bir fark var. Matematik bilmeyenler icin soyluyorum.

Pogba çok yanlış örnek şakirt

Pogba 2-3 sezondur Serie Anın en iyi orta saha oyuncularından birisiydi

Yani Unitede gelmeden önce kendisini ıspatlamış birisi

(Ödedikleri para doğru olduğunu söylemiyorum bu arada)

Sane Cityye gelmeden önce ne yaptı da 50 milyon ediyor?

Tamam da Sane piyasası yükselen bir adam değildiki hatta geçen yıl geriye bile gitmişti. Draxler gibi olmaya yüz tutuyordu yani.

Bruma transferinin o dönemde doğru olduğunu söyleyen de yok zaten?
Bana göre dogruydu Bruma transferi. Kritik nokta zaten burda anlaşmak.

Benim yatirim olarak algiladigim strateji bu tip transferler.

Bana göre dogruydu Bruma transferi. Kritik nokta zaten burda anlaşmak.

Benim yatirim olarak algiladigim strateji bu tip transferler.

Nesi doğruydu 5 yabancı sınırı varken oynamayacağı belli olan adama 12 milyon euro verdik. Tarihte o parayı Jardele vermiştik bir, bariz saçmalıktı.

He yabanci sinirlamasi argümani iyi. Normal sartlarda dogru olurdu diyelim.

City ile dağlar var. Kıyas kabul edilemez ki hala diyorum Sane transferi yanlış ha koyar mı onlara koymaz o yüzden bize ne.

Gelelim Bruma'ya bizim 15 profesyonel maça çıkmış adama 12 milyon euro verme lüksümüz hiç bir zaman olmadı o seviyeye bir gün belki geliriz ki 3 senede 0 katkı aldık adamdan. Bu sezon biraz kıpırdandı işte o da biraz.

City ile dağlar var. Kıyas kabul edilemez ki hala diyorum Sane transferi yanlış ha koyar mı onlara koymaz o yüzden bize ne.

Gelelim Bruma'ya bizim 15 profesyonel maça çıkmış adama 12 milyon euro verme lüksümüz hiç bir zaman olmadı o seviyeye bir gün belki geliriz ki 3 senede 0 katkı aldık adamdan. Bu sezon biraz kıpırdandı işte o da biraz.
Bizim durumunuz yoktu dersin, bunu anlarim zaten.

Ama ben genel bir değerlendirme yapiyorum. Örnegin Porto var, o kadar oyuncu buldu adamlar 2. ligten fln..
Tabi onlarin durumu da farkli olabilir.

Bruma ciktigi ilk maclarda 12 Milyon edeceginin sinyallarini veriyordu, sakatligi talihsiz oldu, ve geciktirdi bazi seyleri sadece.

Geri
Üst Alt