EPLde iyi stoperler nadir
Juve olsam Bonucciyi İngilizlere satardım
Belki Pogbadan bile daha fazla para kazanabilirler
Sene başında City €42m teklif etti, Juventus reddetti, oyuncu da reddetmiş, Barcelona'yı da reddetmiş. Kendi deyimiyle dünyanın en iyi hocası Pep'i reddetmek zordu ama Juventus'ta mutluyum demiş. Oğlu hasta bunun İtalya dışına çıkmak istemiyor ondan sanırım.
Bonucci'nin röportajı burda (ingilizce):
Bonucci: Tough to turn down Man City and Barcelona - Goal.com
Liverpool'un kadrosu daha iyi değil ama Klopp'un tarzı Premier Lig'e daha uygun. Ve daha uzun süredir Premier Lig'de. Chelsea ile aralarındaki fark 13 puan. Başarı?
Liverpool'un kötü denen kadrosunda da Coutinho, Mane, Firmino, Lallana, Sturridge gibi adamlar var, Coutinho'yu Bayern'le Barcelona ikisi birden istiyordu yaz için, Suarez gibi olmasın diye sözleşme uzattılar maaşını yükseltip.
Klopp kendisi yazın bi röportajda söylemişti pahalı yıldız futbolcu almaya inanmıyorum, bütün yıldız futbolcuların 3-5 milyondan başladıkları bir nokta var, ben o noktada onları alıp geliştirmeyi seviyorum diye. Klopp'un tarzını da anca genç oyuncular kaldırır. Klopp'un da 2022'ye kadar uzattı sözleşmesini Liverpool.
Bu "başarı", "yıldız" takıntısı nerden geliyor anlamıyorum ben de, İngiltere'de kimse bugün şampiyonluk garantisi veremez 5-6 tane aynı seviye çok iyi hoca var, seneye de yenileri gelecek bütün takımlar güçlü. İlk 4 başarılı sayılır böyle bir ligde.
Steling demişim Sturridge olacaktı düzelttim.