EPL 16/17 H:24 | Manchester City 2-1 Swansea City | MS | 5 Şubat

EPLde iyi stoperler nadir

Juve olsam Bonucciyi İngilizlere satardım

Belki Pogbadan bile daha fazla para kazanabilirler

Gelecek transfer dönemi için dedim

Belki fikri değişebilir
Bu Italyanlarin hayali nedense hep Juventus, oradan kolay kolay ayrilmak istemiyorlar hic. Belki astronomik bir teklif ile ikna edebilirler, sirf sportif acidan birakmaz gibi Juve yi.

22 yaşındaki Stones'a 50 küsür verdiler 30 yaşına girecek Bonucciye 100 üstü vermezler,kalitelerinden bağımsız söylüyorum bunu gerçeklerde var yani.

Şuan profesyonel futbolda inanılmaz derecede para harcanıyor

Adamlar daha önce 100m avro teklif etmişler,

Yani böyle bir şey yapsalar şaşırmam

Stoper arayan takım gitsin 40-50 neyse bassın ruganiyi alsın. Sonra on sene kafa raad.

EPLde iyi stoperler nadir

Juve olsam Bonucciyi İngilizlere satardım

Belki Pogbadan bile daha fazla para kazanabilirler

Sene başında City €42m teklif etti, Juventus reddetti, oyuncu da reddetmiş, Barcelona'yı da reddetmiş. Kendi deyimiyle dünyanın en iyi hocası Pep'i reddetmek zordu ama Juventus'ta mutluyum demiş. Oğlu hasta bunun İtalya dışına çıkmak istemiyor ondan sanırım.

Bonucci'nin röportajı burda (ingilizce):

Bonucci: Tough to turn down Man City and Barcelona - Goal.com

Liverpool'un kadrosu daha iyi değil ama Klopp'un tarzı Premier Lig'e daha uygun. Ve daha uzun süredir Premier Lig'de. Chelsea ile aralarındaki fark 13 puan. Başarı?

Liverpool'un kötü denen kadrosunda da Coutinho, Mane, Firmino, Lallana, Sturridge gibi adamlar var, Coutinho'yu Bayern'le Barcelona ikisi birden istiyordu yaz için, Suarez gibi olmasın diye sözleşme uzattılar maaşını yükseltip.

Klopp kendisi yazın bi röportajda söylemişti pahalı yıldız futbolcu almaya inanmıyorum, bütün yıldız futbolcuların 3-5 milyondan başladıkları bir nokta var, ben o noktada onları alıp geliştirmeyi seviyorum diye. Klopp'un tarzını da anca genç oyuncular kaldırır. Klopp'un da 2022'ye kadar uzattı sözleşmesini Liverpool.

Bu "başarı", "yıldız" takıntısı nerden geliyor anlamıyorum ben de, İngiltere'de kimse bugün şampiyonluk garantisi veremez 5-6 tane aynı seviye çok iyi hoca var, seneye de yenileri gelecek bütün takımlar güçlü. İlk 4 başarılı sayılır böyle bir ligde.

Steling demişim Sturridge olacaktı düzelttim.

Son düzenleme:
City'nin Pep'i ne için getirdiğini göz önünde bulundurursak şu ana kadar gayet başarılı. Ama sen başarısız olacak dedin diye başarısız olabilir, bunu hesaba katamamışım.

Gayet de iyi hoca.

Liverpool'un kadrosu daha iyi değil ama Klopp'un tarzı Premier Lig'e daha uygun. Ve daha uzun süredir Premier Lig'de. Chelsea ile aralarındaki fark 13 puan. Başarı?

Sen hesaba kat yada katma o senin bileceğin iş.Ben kötü hoca diyorum.Önümüzdeki yıllarda da göreceğiz zaten.Oyun olarak başarılı buluyorum Liverı ben.Göze hoş gelen bi stili var.Klopp la pepi karşılaştıracak olursak 3 gömlek daha iyi hoca Klopp.Zamana bırakalım bence city ve pep in durumunu neler olacak göreceğiz.

Son düzenleme:
Sen Pep'e başarısız hoca desen ne olacakki?

Yılda 20 milyon euro alan da o bir çok otorite tarafından en iyi hoca olarak gösterilen de o.

Bişey olmayacak.Ben kendi görüşümü söylüyorum.Sen iyi dedin diye yada otoriteler en iyi hoca gösterdi diye beğenme zorunluluğum yok.

Çok bir otorite havasındasın da. Kloppun elinde gayet iyi bütçe vardı her ne kadar ben de beğensem de bu takımla yola çıkmak isteyen o. Ee bu durumda kimse Liverpoolun kadrosu daha kötü şeklinde argüman sunmamalı.

Klopp böyle bir adam çünkü.

Pep'in hatası fantazi denemek oldu puan kaybettikleri maçların hemen hepsinde daha iyi taraftılar. En basiti Chelsea maçını izleyip Chelsea haketti diyen futboldan falan anlamıyordur.

City seneye alır ligi. Bu sene de ilk 3'te bitirir. EPL ters bir lig United dışında son 20 yılda domine eden takım çıkmadı zaten.

Çok bir otorite havasındasın da. Kloppun elinde gayet iyi bütçe vardı her ne kadar ben de beğensem de bu takımla yola çıkmak isteyen o. Ee bu durumda kimse Liverpoolun kadrosu daha kötü şeklinde argüman sunmamalı.

Klopp böyle bir adam çünkü.

Pep'in hatası fantazi denemek oldu puan kaybettikleri maçların hemen hepsinde daha iyi taraftılar. En basiti Chelsea maçını izleyip Chelsea haketti diyen futboldan falan anlamıyordur.

Otoride demiyelimde sadece görüş diyelim.Mesela ben barcada bayern deykende o efsane kadroların gölgesinde kaldığını düşünüyordum Pepin.Bi şeyler eksik buldum hep onda.Hatta city le ilk imzaladığında da başarılı olamayacağı görüşündeydim.Eylül ayında flan demiştim bunları.Şimdi herkes söyler 10 puan fark varken.Mesela senin için örnek veriyorum Jose yi sevmeyeblirsin kötü hoca oldugunu düşünebilirsin bu bi görüştür.Bu sene beni en çok o hayal kırıklıgına uğrattı.Chelsea ile Manunun çekişeğini düşünüyordum lig başında.Ama İçlerinde en iyi futbolu Conte ve Klopp ikilisi oynatıyor bence.Puanlardan ayrı bakarsak.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt