EPL 16/17 H:9 | Chelsea 4-0 Manchester United | M.S | 23 Ekim

2 Juventus macinda ne oynadi takim? Tek tek mac saymak mi gerekir bunun icin. Iyi bir calisma yapilsa en az 40 mac cikar.

Bir maglubiyetten sonra ne dram yaptiniz arkadas ya :2aloh1:

Acik acik diyin iste 1 maglubiyet aldik, bunu bekliyorduk ve simdi artik Terim gelsin diye. Cünkü bu davranislarin baska bir aciklamasi yok. Terim döneminden beri iyi oynamadik nedir, yuh.

Tam tersi, Terim döneminde top oynamiyorduk.
Hadi bazıları salıyor da sende salıyorsun aynı şekilde.
Terim döneminde futbol oynadığımız dönemde oldu kötü oynadığımız anlarda oldu.
Kadıköy şampiyonluk sezonunda mesela en istikrarlı şekilde çok iyi futbol oynatı fatih terim.

Son düzenleme:
Gea
Darmian Bailly Rojo Shaw
Herrera Pogba
Valencia Mata Young
Ibrahimovic

United icin en iyi kadro bu olurdu ama maca zaten intihar kadrosuyla ciktigi icin konusmaya gerek yok :asd22:

Hadi bazıları salıyor da sende sanıyorsun aynı şekilde.
Terim döneminde futbol oynadığımız dönemde oldu kötü oynadığımız anlarda oldu.
Kadıköy şampiyonluk sezonunda mesela en istikrarlı şekilde çok iyi futbol oynatı fatih terim.
Düzelteyim o vakit. Belirli bir düzen yoktu. Iyi ve kötü oynadik, dogru.

Ben ne zaman Manu maçını izlesem fark atıyorlar şimdi açtım maçı 35.dakikadan itibaren izliyorum bakalım neler olacak :D

Mou hocamı seneye takımın başına davet edelim.Kendisi yabancı değil zati

Bu_eEPmCQAEa5IB.jpg

Düzelteyim o vakit. Belirli bir düzen yoktu. Iyi ve kötü oynadik, dogru.
O dediğin düzen bizde ne zaman oldu ki zaten?
Bir 4 senelik şampiyonluk serisi aklıma geliyor bide lucescu dönemi. Diğer tüm dönemlerde oturmuş istikrarlı bilinçli bir düzen yokdu bizde.

Su başlıkta bile ftor. Yeter be.

Kirmizi olabilirmis

2. yazdigin komedi olmus. Arkadas bu taraftar ne oldugunu ögrenmeli artik, haddini bilmeliyiz. Sen Juventus'a karsi basa nasil kazanacaktin onu bir acikla? Nasil oynayacaktin?

Napoli'ye rezil oynayan Besiktas kazandi diye günlerdir öven sensin, biz JUVENTUS'A kötü oynayinca iyi oynamadik oluyor sadece he? Galibiyet konusulmuyor..

Neyse, diyecek birseyim yok.

Dun sadece bir kez ovdum ama gunlerce oldu demek...

Hocam sen iyimisin? Problem nedir anlatta care bulalim. Hep bir tartisma yaratma cabalari cidden yazik. Bu benim fikrim katilirsin katilmazsin saygi duymalisin. Benim daha once senin fikrini begenmedigim icin sacma sapan konustugumu gordun mu? Hayir...

Ayrica Juventus ile nasil bas basa oynayacaksin diyorsunda Real'in dizlerini titreten camiayiz 3-4 sene once. Ve o Real bizim oynadigimiz juveden cok daha iyidi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Dun sadece bir kez ovdum ama gunlerce oldu demek...

Hocam sen iyimisin? Problem nedir anlatta care bulalim. Hep bir tartisma yaratma cabalari cidden yazik. Bu benim fikrim katilirsin katilmazsin saygi duymalisin. Benim daha once senin fikrini begenmedigim icin sacma sapan konustugumu gordun mu? Hayir...

Ayrica Juventus ile nasil bas basa oynayacaksin diyorsunda Real'in dizlerini titreten camiayiz 3-4 sene once. Ve o Real bizim oynadigimiz takimdan cok daha iyidi

Saygi duymadigimi nerden cikardin? Ben mi tartisma cikarmak istiyorum? Nerden cikardin? Dün küfürleri düzen sendin. Ben sana normal bir sekilde karsilik verdim. Yerimde baskasi olsa sana ayni üslupta cevap verirdi.

Argüman bulamayinca sürekli 'tartisma yaratmak istiyorsun' diyorsunuz.

Sana net bir sekilde celiskiyi ortaya koydum. Simdi baska birseyden bahsediyorsun.

Neyse akilli sekilde tartisma olmayacaksa yazdigim hata ozm. Cevap vermene gerek yok, ben anladim.

Manu rezil bir takim

Anasini satayim Giants'de berbat suan. Cok rezil bir hafta cidden. Her bransta rezildik bu hafta

@Hakan Delikanlı olum her konunun altında tartışma çıkarmak zorunda mısın?
Siz cevap bulamayinca tartisma cikariyorsun diyorsunuz yazdigim gibi. Forumda tartisma olmayacaksa forum niye var o halde.

Ben onun yazdigi üzerine Terim döneminden beri nasil futbol oynamadik oluyor sorusu sordum. Bu tartisma oluyorsa gecmis olsun sizlere. Biraz algilama konusunda sIkIntI var cogu kiside.

Tartisma veya kavgalik birsey yazmadim oraya.

Ilk yarıda Utdde iyi oynayan tek oyuncular herrera ve Valencia

Saygi duymadigimi nerden cikardin? Ben mi tartisma cikarmak istiyorum? Nerden cikardin? Dün küfürleri düzen sendin. Ben sana normal bir sekilde karsilik verdim. Yerimde baskasi olsa sana ayni üslupta cevap verirdi.

Argüman bulamayinca sürekli 'tartisma yaratmak istiyorsun' diyorsunuz.

Sana net bir sekilde celiskiyi ortaya koydum. Simdi baska birseyden bahsediyorsun.

Neyse akilli sekilde tartisma olmayacaksa yazdigim hata ozm. Cevap vermene gerek yok, ben anladim.
Yaw cidden ilginc birisin Hakan bey. Kufurleri sana mi ettim? Yonetime , futbolculara kufur ettim sen niye ustune aliniyorsun.

Yaw biri bizim aramizdaki tum yorumlar okusunda soylesin ben sana ne demisim

Zamanında piyasa değerinde misli misli az oyuncu grubu ile avrupada ilk sıraya kadar yükselen takım olduk. Her şey pahalı oyuncu ile pahalı oyuncu ile kurulmuş takımlara kafa tuta bilirsin olayı yok futbolda.
Uzun vaadede takım iskeletini kurarsın çıkıp reali gibi takıma kafa tutarsın bayerna da. Takır takır işleyen takım her takıma kafa tutar. Atl. Madrid yeni nesil futbolda en büyük örnek son yıllarda.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt