EPL 17/18 H:9 | Chelsea 4-2 Watford | MS | 21 Ekim | S Sport

Aha yapıştırdılar vallahi , ikinci yarı daha güzel olur şimdi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bağıra bağıra geldi gol :D :D

Belliydi. Gol geliyorum dedi.

1-1

Chelsea'nin golünde korner yoktu sanki ben mi yanlış gördüm, gol ekstra ama korner yoksa bariz hata.

Onun dışında Richarlison kafadan 6-7 tane faul 2 tane de sarı kart aldırdı, çok iyi işletiyor kanadı.

En önemlisi adamların sol beki sağ tarafa geldi, uzun taç kullandı ve gol geldi. Hazard aşırı bencil oynuyor, hücum varyasyonu sıfır Chelsea'de sadece Morata iyi top dağıtıyor birinde Cesc'e çok iyi açtı Cesc mallığın kralını yaptı.

Morata faul diye ağlamak yerine oyunda daha aktif olmalı. Yedikleri golde yanındaki oyuncu kadar reaksiyon gösteremedi. Fabregas'ın harcadığı pozisyonda pası verir vermez ceza sahasında bitmeli, top istemeliydi. Alonso hücuma daha fazla katkı vermeli.

Morata faul diye ağlamak yerine oyunda daha aktif olmalı. Yedikleri golde yanındaki oyuncu kadar reaksiyon gösteremedi. Fabregas'ın harcadığı pozisyonda pası verir vermez ceza sahasında bitmeli, top istemeliydi. Alonso hücuma daha fazla katkı vermeli.

Pası verip ceza sahasında mı bitmeliydi :asd:

Boşuna maç falan izleme sen, anında kaleciyle karşı karşıya kaldı adam o pastan sonra.

Boş kaleye kaçırdı Watford

Gooooooooooooooooooolll

Adama nazar değdirdik lan o kaçar mı yav.

Richarlison telafi etti, muazzam pas. 1-2.

Watford bu maçta da akıyor.

Hazard ve tayfası yiyecek Conte'yi.

Contenin stoperleri birbirini tutuyor, watfordlu bomboş.

Hahaha çok iyi oluyor Chelsea’ye, transfer döneminin başından itibaren olan süreci de katarsak bu sezonun looser takımı olma yolunda ilerliyorlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt