abv, sagbekin arkasina atacagi okadar belliydiki

mubarek cuma gununde mubarek adamdan gol.

Wolves fazla iyi takım. Geçen sene Burnley'de 7.sıradaydı ama onların uzun gitmeyeceği belliydi. Wolves ise gerçekten planlı şekilde gidiyor.

Pedro Mendes gibi kirli bir adam yönetiyor ama iyi gidiyorlar şu an.

Wolves fazla iyi takım. Geçen sene Burnley'de 7.sıradaydı ama onların uzun gitmeyeceği belliydi. Wolves ise gerçekten planlı şekilde gidiyor.

Pedro Mendes gibi kirli bir adam yönetiyor ama iyi gidiyorlar şu an.

Bizim nuno espirito gibi taktisyen hocamiz nezaman olacak acaba

Bu sene şampiyon olurlar diyeceğim ama City'de sinir bozucu şekilde takip ediyor.

Adama traore, Garrynin 10 kati.

18 milyon sterlin yapıştırdılar ona.

Garry zaten sınırlı bir oyuncu. Bize gelirken de öyleydi, hala öyle. Hatırlayalım 2017 yazında kimse Rodri'yi ilk 11 düşünmüyordu. Kanada transfer istiyorduk. Sezona fırtına gibi girince işler değişti tabi.

Ama o tek dönemlik bir fırlama gibi görünüyor maalesef.

klopp hocam bu savunmayla şampiyonlar ligini filan alamaz hatta ligte zor citynin defans cok iyi

lovren yerine adam alır belki

hırvat servet o çöpün yerine adam alması lazım ama en önemlisi sag ve sol bek yok 2 tane genc cocuk oynatıyor

hücum gücü yüksek takımlara karşı izledigimde o cocukları maymun ediyorlar sahada

isimlerini bile yazamadım ayrıca liverpool gibi bir takım ortasahadan bozma forvetle oynamaz

firminoyla lovrenle filan anca güzel top oynarsın kupa işi zor

hırvat servet o çöpün yerine adam alması lazım ama en önemlisi sag ve sol bek yok 2 tane genc cocuk oynatıyor

hücum gücü yüksek takımlara karşı izledigimde o cocukları maymun ediyorlar sahada

isimlerini bile yazamadım ayrıca liverpool gibi bir takım ortasahadan bozma forvetle oynamaz

Robertson gayet iyi oynuyor yav şaşırdınız mı

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Robertson + firminho ya harbiden Laf mi attin?

:asd:

city varken lpol ve totnem gibi 3. sınıf ingiliz takımları PL'de ancak toz yutar. Onlar ŞL'de ilerlemeye baksın

Geri
Üst Alt