Maç gibi sonrası da çok güzel yaw. İki antronorun sahaya girip tek tek herkesi tebrik etmesi , taraftara kosmalari. Klopp un hirsi taraftarı costurmasi vs.

MUAZZAM.

Bizim ligin abv. yemin ediyorum gizli mazosistiz sanırım biz. Yoksa akıl kaari değil tr ligini seyretmek.

Özellikle Guardiola’nın kudurduğu pozisyona penaltı diyen GSC’liler şu yeni kuralı öğrenin rezil olmayın!

penalti degil ama boyle bir kural su an gecerli degil mahmut bey sen rezil oldun su an durduk yere

Pep’in 4. Hakeme ve daha sonra mac bitiminde orta hakeme yaptiklarini Fatih hoca yapsa 15 mac aliyor sonra hoca kavgaci hoca kaostan besleniyor

Görüldügü gibi adrenalin sebebiyle bazi davranislar olabiliyor Ama baska ulkelerde hakemler Bunu tolore ediyorlar

Şerro pep rakibin oyunculara el verdikten sonra hakeme .bnelik yapmaya kalkti

Maç gibi sonrası da çok güzel yaw. İki antronorun sahaya girip tek tek herkesi tebrik etmesi , taraftara kosmalari. Klopp un hirsi taraftarı costurmasi vs.

MUAZZAM.

Bizim ligin abv. yemin ediyorum gizli mazosistiz sanırım biz. Yoksa akıl kaari değil tr ligini seyretmek.

tamam da ligi yıllardır bu hale getiren hocaları başkanları topçuları seviyoruz o nasıl olacak

ya herşey bir yanada şu sportun spikeri ve yorumcusunu keşke beine transfer etseler spiker heycanı muthiş hissettiriyor yorumcu desen efsane tespitleri var.

MUAZZAM.

GS olmasa seyredilecek lig degil bizimkisi.

1 sene iş bulamadık diye ağladık şimdi de çalışmaktan ne maç izleyebiliyoz ne bişey yapabiliyoz ya bu nasıl denklem

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen yurtdışına çıkçam burada insan değiliz diyen üyeydin di mi?
Öyle bişey dediğimi hatırlamıyorum. Ama işim gereği isteğim yurtdışına çıkmaktı çıktım da çok şükür. Ha imkanım olsa kalıcı olarak bi Avrupa ülkesine yerleşmek isterdim o ayrı.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cityde Sterling Liverpooldan mane bu sezon iyice takımın süperstarlığını ele almış durumda... Sterling arkasında takımın 3.sol beki ve karşısında en iyi sağ bek olmasına rağmen sol kanadı felç etti resmen.. Eskiden sırf hızlı diye bilinirdi şimdi uzun pasları nokta atış verkaçlar üçgenler muazzam bir hücumcuya dönüştü.. Tabi Pepin etkisi çok büyük bu dönüşümde..
Tabi ki Liverpoolu kazanmasını istedim canı gönülden ama oynanan futbola bakarsak cidden City diğer tüm takımlardan ayrı bir seviyede.. Liverpool bulduğunu affetmedi city fazla cömert davrandı bu konuda..

Umarım bu sene o sene olur Liverpoolun artık EPL ile bu yükselişi taçlandırması şart..

Pep’in 4. Hakeme ve daha sonra mac bitiminde orta hakeme yaptiklarini Fatih hoca yapsa 15 mac aliyor sonra hoca kavgaci hoca kaostan besleniyor

Görüldügü gibi adrenalin sebebiyle bazi davranislar olabiliyor Ama baska ulkelerde hakemler Bunu tolore ediyorlar
Hele klopp un yaptığı el kol hareketleri hakeme bağırmaları.bi de çoğu maçta yapıyor.maç sırasında ben de düşündüm aynısını fatih hoca yapsa ülkeden sürgün ederler diye

Beraberlik kokusu var. Ama içimden bir ses de Liverpool sürklase eder mi acaba diyor. Stratejik öneme sahip bir müsabaka olduğu gibi ekstra önlemler alabilirler ama inadına inş gollü geçer.

tam istediğim gibi maç oldu. Kloop'un Liverpool'u artık tartışılmaz şekilde dünyanın en iyisidir.

demek cityde olsan hakemler dograyabiliyor hakemin icinde liverpool forması varmıs belli ingiliz palabıyık

pep ve kloppu lütfen gereksiz türk antrenör davranışları ile kıyaslamayalım

Futbola doydugumuz maç oldu.. Buyuk bir keyifle izledim. Teknik, taktik, fizik güç, hızlı futbol, pozisyon zenginliği, klas hareketler ne ararsan var..

Bir ara Liverpool futbolcularını izledim tek tek.. Takımda sırıtan, aksayan tek futbolcu göremedim. Komple takım olmuşlar. Bu Liverpool bu sene CL yi alır.

Geri
Üst Alt