Futbola doydugumuz maç oldu.. Buyuk bir keyifle izledim. Teknik, taktik, fizik güç, hızlı futbol, pozisyon zenginliği, klas hareketler ne ararsan var..

Bir ara Liverpool futbolcularını izledim tek tek.. Takımda sırıtan, aksayan tek futbolcu göremedim. Komple takım olmuşlar. Bu Liverpool bu sene CL yi alır.

Aynı bizim hocanın takımı gibi komple takım olduk bizde

basima is almayacaksam city bence lpoola göre daha iyi oynadi. Momentum ise Lpoolun yanindaydi

Aynı bizim hocanın takımı gibi komple takım olduk bizde

Valla yalan yok, yapılan transferler sonrası, sezon baslangıcında çok umutluydum. CL için gruptan çıkacagımızı, TSL için ise güle oynaya sampiyon olacagımızı düşünüyordum. FT sayesinde CL de ve TSL de alay konusu olduk. CL de cok cok kotu bir istatistiğin sahibiyiz. Bunun sorumlusu kim, hepimiz biliyoruz.

Valla yalan yok, yapılan transferler sonrası, sezon baslangıcında çok umutluydum. CL için gruptan çıkacagımızı, TSL için ise güle oynaya sampiyon olacagımızı düşünüyordum. FT sayesinde CL de ve TSL de alay konusu olduk. CL de cok cok kotu bir istatistiğin sahibiyiz. Bunun sorumlusu kim, hepimiz biliyoruz.

Kan değişikliği şart bize hoca eskisi gibi değil hiç yaptıkları , söyledikleri vs artık yavaş yavaş bırakmak istiyor gibime geliyor.

Geri
Üst Alt