- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
2 yudum su icip öyle cikiyor genelde onu atlamafalcao sahadan kosarak cikiyo![]()
detaylar önemli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 yudum su icip öyle cikiyor genelde onu atlamafalcao sahadan kosarak cikiyo![]()
Marcao yorumu %100 doğru. Milleti bizim gibi sanıyorlar, Avrupalı transfer yaparken günlük rutinini bile araştırıyor oyuncunun.marcao konusunda bi kesit paylastim dun gordum ben de izledin mi onu abi?
bence dogru konustu onun oncesine de baktim, falcaonun halleriyle baslayip bizim yonetimin twitterda kamuoyu yoklayip transfer yapmasini elestirmis devaminda biraz da bari instaya bakin demis
Kac milyon euroluk oyuncu olursan ol, B.Münih aldigi yabancilara kendi hocalari araciligi ile Almanca ögretiyor.Marcao yorumu %100 doğru. Milleti bizim gibi sanıyorlar, Avrupalı transfer yaparken günlük rutinini bile araştırıyor oyuncunun.
artik dusseldorflu hic kimseyi istemiyorum ulkeme@Can Özbek kenan karaman gol atti bu arada hayirli olsun edersin artik bu sene camiamiza
salah Allah belanı versin.
Abi iddaa'da kazandıgım tüm parayı eleman 2 3 haftada bitirdi. Kendisini tebrik ediyorum.
Son Liverpool maçlarında beni güldürüyorsun tepkilerinle.