EPL 20/21 H:17 | Southampton 1-0 Liverpool | MS | 4 Ocak | S Sport

marcao konusunda bi kesit paylastim dun gordum ben de izledin mi onu abi?
bence dogru konustu onun oncesine de baktim, falcaonun halleriyle baslayip bizim yonetimin twitterda kamuoyu yoklayip transfer yapmasini elestirmis devaminda biraz da bari instaya bakin demis
Marcao yorumu %100 doğru. Milleti bizim gibi sanıyorlar, Avrupalı transfer yaparken günlük rutinini bile araştırıyor oyuncunun.

Hassenhutl Manu ya da Arsenal'in aradığı kan gibi. O kadar Bundesliga transferinin üstüne Chelsea'yi de cazdırırdı tabii. Southampton yıllardır topçu pazarlıyor, bu kez de TD ihraç edecek gibi.

Sekidika pas vermesini gectim daha nerede durmasi gerektigini bile bilmezken Tella diye bir eleman sadece 97 dakika Premier Lig tecrübesi ile oyuna girip is yapyior

Liverpool yine bala tutunuyor, ikinci yarı yine kaliteyle çevirebilecekler mi bakalım.

Pep ve Klopp kısa hücumcular yerine, uzun, fizikli ama yetenekli ayakları da denemeli artık. Özellikle Pep hala niye denemiyor anlamıyorum.

Özellikle WBA maçında Big Sam kale önüne otobüs çekip, Liverpool beklerine top kullanacak alan bırakmayarak durdurmayı başarmıştı.
Son 3 maçtır Liverpool karşısında herkes Sam hocanın taktiğini uyguluyor.
Bu oyunda gol atma şansları tamamen bireysel yeteneklerine bağlı. Şapkadan tavşan çıkarmadan gol atmaları zor gibi.

Antalyasporun bize oynadığı oyunu, Liverpoola karşı bile oynanınca, tabi daha yetenekli savunmacılarla sonuç ortada. Oyun aynı fakat klasmanlar farklı.
Son 2 maçtır gol atamadı Liverpool. Sanırım bugün 3. maç olabilir :D

Geri
Üst Alt