EPL 21/22 H:26 | Manchester City 2-3 Tottenham | MS | 19 Şubat | S Sport

Yapma Okan. İniesta telefon kulubesinde 5 kisi icerisine dusse topla topu kafasında çıkarır. İlkay da iyi de İniesta ile bir tutman yanlış bence. Tarihin en iyi orta sahalarindan kafadan ilk 5tedir adam
3 sene world class top oynadı.

10 sene oynasa evet ama şu anki durumda hayır.

Yapma Okan. İniesta telefon kulubesinde 5 kisi icerisine dusse topla topu kafasında çıkarır. İlkay da iyi de İniesta ile bir tutman yanlış bence. Tarihin en iyi orta sahalarindan kafadan ilk 5tedir adam

Dortmundan beridir çok sağlam futbolu var ,bi dönem ağır sakatlık geçirdi diye anımsıyorum ,biraz geri gitti ,ama saf kan büyük futbolcu ,benim gözümde iniestayla fakk yok,guardiolanın barcadaki iniestası cty de ilkaydır .cty de 241 gün bağ kopması yaşamış ondan bi sezon öncesi patella çıkışı hastalığından 133 gün oynayamamış, bu adam xavi messi ile beraber oynasaydı bence görüşüme katılırdınız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlkay için yazdığını umuyorum renktaş
Yoo Iniesta için dedim

Modric sonrası İspanya'nın sefiri Modric oldu.

10 sene Barcelona maçlarını kaçırmadğım için Iniesta'daki düşüşü net gördüm, bir ara koca yılı asist yapmadan falan bitirdi.

an itibariyle onlaynım koyacağız totta

Yoo Iniesta için dedim

Modric sonrası İspanya'nın sefiri Modric oldu.

10 sene Barcelona maçlarını kaçırmadğım için Iniesta'daki düşüşü net gördüm, bir ara koca yılı asist yapmadan falan bitirdi.
İniesta’nın düşüşteki hali şimdiki İlkay zaten. İniesta’yı tartışmam hiçbir şekilde kusura bakmayın. 3 yıl world class oynadı demek hani düşmanı bile demez

Dortmundan beridir çok sağlam futbolu var ,bi dönem ağır sakatlık geçirdi diye anımsıyorum ,biraz geri gitti ,ama saf kan büyük futbolcu ,benim gözümde iniestayla fakk yok,guardiolanın barcadaki iniestası cty de ilkaydır .cty de 241 gün bağ kopması yaşamış ondan bi sezon öncesi patella çıkışı hastalığından 133 gün oynayamamış, bu adam xavi messi ile beraber oynasaydı bence görüşüme katılırdınız.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pep’in İniestası olabilir. İniesta’yı Xavi veya Messi İniesta etmedi ki ama İlkay’ı bu sözlere öğe eden kisi Pep.

İniesta’nın düşüşteki hali şimdiki İlkay zaten. İniesta’yı tartışmam hiçbir şekilde kusura bakmayın. 3 yıl world class oynadı demek hani düşmanı bile demez
Valla öyle, o zirve dönemiyle alakası yok kalan dönemin.

İlkayla kıyaslamam o ayrı husus.

Mesela o 3 senede Modric'in top noktasının üstündeydi ama genel olarak Modric daha iyi bir kariyere sahip istikrar açısından.

Valla öyle, o zirve dönemiyle alakası yok kalan dönemin.

İlkayla kıyaslamam o ayrı husus.

Mesela o 3 senede Modric'in top noktasının üstündeydi ama genel olarak Modric daha iyi bir kariyere sahip istikrar açısından.
İstikrar olabilir ama İniesta da sık sakatlanan biriydi. Modricle aralarında 1 yaş var ama İniesta 2003ten beri A takımda oynayan biriydi 30+ maç. Modric’in çıkışı oldu ama İniesta baştan beri neredeyse aynı oynuyordu.

tottenhamın oynadığı futbolsa ben futbolu sevmiyorum

Geri
Üst Alt