Oğuzhan Sesko
Tek Yumruk
- 11 Ağustos 2009
- 66.135
- 70.290
- 4.918
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yedek kaleciyi oynatmış doğru mu bu.O kodumun kovasını nereden buldun Gerard efendi
bizim başakşehir maçı gibi oldu. cimbomlu ilkay sahaya girince işler değişti5 dk da 3 gol yenir mi lannn
Agüerooooo tabi canım duyduğum en güzel spiker anlarından biriydi bizim avrupa maçlarımız haricindeŞimdi SSpor yayınını geri sarıp, İngiliz spikerde izlemek aklıma geldi. De Bruyneeee ardından GunDOGANN derken sonra sesi kısılıyor. Sevinçten mikrofondan mı uzaklaşıyor ne yapıyor. Yine de güzel. Aguero daha iyi ama
çok pasif bi taraftar kitleleri var. maçın başından sonuna koyun gibi izlediler. böyle bi maçta biz 3-2 öne geçsek sesimiz uzaydan duyulurdu.direği kırdılar
@Emre ErsoyBir insan niye cityli olur ki
Ne alaka yav 3 şuta 2 gol attılar, Gerrardlık bir şey yoktuBU gerarda kafayı taktim yav. Liverpool taraftarı iyi sovuyordur buna
Alıntılayıp bana mention atsana; bir halttan çakmayıp kafa açanları göreyim.açıyım da 2-0 ken yapılan yorumları okuyum bu akşam eğlencesi
Ağa biliyorum da 5 dakikada 3 gol yenir mi yav dakika olmuş 75.Ne alaka yav 3 şuta 2 gol attılar, Gerrardlık bir şey yoktu
Klasik City mallığıydı yenilen goller