EPL 21/22 H:38 | Manchester City 3-2 Aston Villa | MS | 22 Mayıs | S Sport

Ağa biliyorum da 5 dakikada 3 gol yenir mi yav dakika olmuş 75.

City 5 0 yenseydi keske
Domine eden City'di zaten maçı, heriflerin santraforu olmayınca koparamıyorlar.

Villa top falan oynamadı hadi Wolwes desen neyse 5 tane net pozisyonları vardı

cl real eslesmesi gibi olacakti bugunun finali neredeyse....

epik bi donus oldu mcity adina... cimbomlu ilkay damga vurdu maca girer girmez.....

bu sezonun lig seruveni de nerdeyse cl ile benzer ayni kabusa donusecekken ~ *ilkay sayesinde taclandirdi..< bugunku sampiyonluk macinda 2 golle ilkay ve galibiyet asistini yapan *kdb > geri donuste aslan payini tarafimdan aldilar keze *zinchenko nun da payini vermek gerekir.... zincenko ve ilkay real eslesmesinde yedekte bekleyen isimlerdi....

pep hocayi begenirim fakat,
fernandinho gibi bitik oyuncuyu once cl versusunda real gibi takima karsi vinicius gibi trenvari seri oyuncu karsisina cikarmasi o turda ne kadar hata ise, bugun countinho nun karsisina yine ayni oyuncuyu oynatmasi benzer vasat kararlardi benim gozlemimde. ilkay'i da anlasilmaz sekilde kimi kritik maclarda yedek tutmasi bu sezonun en anlam veremedigim kenar yonetim secimi idi kendisi adina.......

basa donersek. muthis bir is ust uste sampiyonluk. gecmiste elbette ornekleri var. kanimca *ucleme bile olabilir dogru dokunuslar-haaland ve + isimler...

tebrkler pep tbrkler manchester city - tebrikler cimbomlu ilkay ve kdb .

guzel bir final gunu oldu epl ozelinde. tum takimlarin emeklerine saglik.

Citynin skoru koparamama sorunu halandla beraber tarih olacak inş. Bi daha böyle aksiyonlu işler yok. Sezon başından sonuna kadar koyma challengelar geliyor

cityde para var akil var mi yok. tek bildikleri ligin en yuksek performasnini veren oyunculara milyon eurolar akitmak.

0-2 olduğunda bırakıp gittim dışarıda 2-3 tur attım, maçı açtığımda 3-2'ydi. İnanılmazdı

Geri
Üst Alt