Yiğit Muriç
Parçalı Üye
- 2 Aralık 2008
- 3.897
- 405
- 1.823
3 gol daha olurMacta 2 gol daha olur mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 gol daha olurMacta 2 gol daha olur mu?
Noo but Palace sahadaysa her zaman Palace'ı destekleriz Malsenal rakip değilse.

Var diyorsun o vibe ha3 gol daha olur
Yalnız Malsenalin ayak sesleri geliyor Dikkat etsin GuRdiola admirimNoo but Palace sahadaysa her zaman Palace'ı destekleriz Malsenal rakip değilse.
Şu an City, Liver ve Chelsea'yi geçmek pek olası değil 1 Malsenal sevdalısı olarak gerçek bu. Tırtnam'o geçsek kafi.Yalnız Malsenalin ayak sesleri geliyor Dikkat etsin GuRdiola admirim
45 dakika demedim yaw. O ara iyi bastiriyorlardiBu nasıl baskı ula gol yediler
Arsenal'dan bu sene ümitliyim. Eğer ilk 11 özellikle öndeki kilit oyunculardan biri ciddi bir sakatlık yaşamazsa ve Partey yerine iyi bir transfer yapabilirlerse şampiyon olamazla ama 2. olurlar diye düşünüyorum.Şu an City, Liver ve Chelsea'yi geçmek pek olası değil 1 Malsenal sevdalısı olarak gerçek bu. Tırtnam'o geçsek kafi.
Şöyle bir ligde ikinci olmak da şampiyon olmak kadar büyük bir başarı aslında.Arsenal'dan bu sene ümitliyim. Eğer ilk 11 özellikle öndeki kilit oyunculardan biri ciddi bir sakatlık yaşamazsa ve Partey yerine iyi bir transfer yapabilirlerse şampiyon olamazla ama 2. olurlar diye düşünüyorum.
Öyle. PL çok başka seviye oldu. Futbolun NBA misali.Şöyle bir ligde ikinci olmak da şampiyon olmak kadar büyük bir başarı aslında.
Chelsea'nin Liverpool'un Tottenham'ın City'nin olduğu yerde ilk ikiye kendilerini atabilirlerse ciddi başarı sayılır bu.