EPL 22/23 H:2 | Liverpool 1-1 Crystal Palace | MS | 15 Ağustos | beIN Sports 3

Liverpool maçlarında en temizi İy 0,5 Üst oynamak :D Genelde İy 1 gol çıkıyo bence 2. Y Liverpool alır maçı :D

Canlı skordan 3 buçuk üstü girdim bakalım şimdi. Tutmazsa da maçın zevki çıkar.

Yatırım tavsiyesi değildir :D

Şu an City, Liver ve Chelsea'yi geçmek pek olası değil 1 Malsenal sevdalısı olarak gerçek bu. Tırtnam'o geçsek kafi.
Arsenal'dan bu sene ümitliyim. Eğer ilk 11 özellikle öndeki kilit oyunculardan biri ciddi bir sakatlık yaşamazsa ve Partey yerine iyi bir transfer yapabilirlerse şampiyon olamazla ama 2. olurlar diye düşünüyorum.

Arsenal'dan bu sene ümitliyim. Eğer ilk 11 özellikle öndeki kilit oyunculardan biri ciddi bir sakatlık yaşamazsa ve Partey yerine iyi bir transfer yapabilirlerse şampiyon olamazla ama 2. olurlar diye düşünüyorum.
Şöyle bir ligde ikinci olmak da şampiyon olmak kadar büyük bir başarı aslında.

Chelsea'nin Liverpool'un Tottenham'ın City'nin olduğu yerde ilk ikiye kendilerini atabilirlerse ciddi başarı sayılır bu.

Bu macta 2 gol olmaz gibimsi ama izliyorux işte.

800 liradan edecek bizi bu aksam lp

Şöyle bir ligde ikinci olmak da şampiyon olmak kadar büyük bir başarı aslında.

Chelsea'nin Liverpool'un Tottenham'ın City'nin olduğu yerde ilk ikiye kendilerini atabilirlerse ciddi başarı sayılır bu.
Öyle. PL çok başka seviye oldu. Futbolun NBA misali.

Liverpool genelde 1-0 gerideyken 70-80 arası 1 Gol atıyomuş.Eğer o dklarda Gol olursa uzatmalarda da 1 tane daha Gol atarlar ve maçı kazanırlar..

ilk yarıda da andersen yerdeyken artislik yapmıştı şimdi de vurdu heralde

images.jpeg.webp

Geri
Üst Alt