Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.405
- 49.789
- 3.133
Bu yükseliş devam eder de eskisi gibi iyi yerlerde oluruz Suat abi Lig''deguzel bir mac oldu - versusa yakisir sekilde...
manu nun , olasi galibiyeti ile ozguven anlaminda ayaga kalkabilecegi *momentum kazanimina yonelik buyuk bir mac idi ezeli rakibi karsisinda alacagi 3 puan.
macin hakki da bu oldu. manu bastan sona macin hakimi idi.
*rooney'e de guzel bir yanit vermis oldu rashford.(mac onu konuya dair yaziyi eklemistim) .
lpool'un yedeklerinden fabinho topun kendilerinde kalmasina imkan acti, bastan bu denli ciksaydi klopp bu denli topu rakibe vermeyebilirdi kim bilir...
fulham dan gelen wonderkid klas bir yetenektir -bakmayin ucuza geldigine, farkli bir sozlesme durumu olmustu,bunu da diger bir baslikta deginmistim nacizane. listemden bir yetenekti, lpool'un kisa yoldan_son_yillarda yaptigi en akilli islerden biri idi nazarimda ,. *erkenden saman alti misali transferin halledilmesi hikayesi.
-maca girer girmez on alana efektiflik baglaminda onemli doneler katti,dinanizm den ,topla slaloma, verkaca, pasa , icte her bittiginde kaosa surukledi manu defans blogunu, klopp daha erken alabilirdi kanimca.
salah dan ,firmino dan diaz dan bekleneni kendisinin ele avuca sigmadan yapmasi da - lpoolun on alani adina hocanin secimleri ozelinde nunezi de sayarsak *isin ne kadar zor olacaginin da bir belirtisi .
macin adami secimi cok zor benim adima. tek isim yazarsam ; mac onu ismini yazdigim ; rashford.
diger isim ,yine mac onu ozellikle izlenmesi adina bold degindigim *hollandali sol bek .
sag bek dalot(ozellikle ilk yari kolombiyaliyi bezdirdi sindirdi resmen) .
velhasil manu eski donemlerinden bir sekans pasaj sunarcasina kullerinden dogdum dercesine ezeli rakibini ardina alarak muthis bir galibiyet aldi.
haftaya realli merkezde entegre olduktan sonra , 3 alanda da real madrid golgesi hissedilecek manu 11inde.
varane - casemiro - ronaldo
latife bir yana, bir sonraki manu maci mutlak izlenmeli listesinde olmali. galip gelirlerse o ruzgarla alir giderler...
ozguven,momentum ,takim bagi gibi nuanslar bu gibi buyuk mac ve ardindan alinan bir kac seri galibiyetle dogup buyuyor. # epl manuyu ozlemisti - taraftar olarak bizlerde ozlemistik / en azindan nacizane kendi adima bunu net diyebilirim.
.
@Murat Durmaz