EPL 22/23 H:3 | Manchester United 2-1 Liverpool | MS | 22 Ağustos | beIN Sports 3

guzel bir mac oldu - versusa yakisir sekilde...

manu nun , olasi galibiyeti ile ozguven anlaminda ayaga kalkabilecegi *momentum kazanimina yonelik buyuk bir mac idi ezeli rakibi karsisinda alacagi 3 puan.

macin hakki da bu oldu. manu bastan sona macin hakimi idi.
*rooney'e de guzel bir yanit vermis oldu rashford.(mac onu konuya dair yaziyi eklemistim) .

lpool'un yedeklerinden fabinho topun kendilerinde kalmasina imkan acti, bastan bu denli ciksaydi klopp bu denli topu rakibe vermeyebilirdi kim bilir...
fulham dan gelen wonderkid klas bir yetenektir -bakmayin ucuza geldigine, farkli bir sozlesme durumu olmustu,bunu da diger bir baslikta deginmistim nacizane. listemden bir yetenekti, lpool'un kisa yoldan_son_yillarda yaptigi en akilli islerden biri idi nazarimda ,. *erkenden saman alti misali transferin halledilmesi hikayesi.
-maca girer girmez on alana efektiflik baglaminda onemli doneler katti,dinanizm den ,topla slaloma, verkaca, pasa , icte her bittiginde kaosa surukledi manu defans blogunu, klopp daha erken alabilirdi kanimca.
salah dan ,firmino dan diaz dan bekleneni kendisinin ele avuca sigmadan yapmasi da - lpoolun on alani adina hocanin secimleri ozelinde nunezi de sayarsak *isin ne kadar zor olacaginin da bir belirtisi .

macin adami secimi cok zor benim adima. tek isim yazarsam ; mac onu ismini yazdigim ; rashford.
diger isim ,yine mac onu ozellikle izlenmesi adina bold degindigim *hollandali sol bek .
sag bek dalot(ozellikle ilk yari kolombiyaliyi bezdirdi sindirdi resmen) .

velhasil manu eski donemlerinden bir sekans pasaj sunarcasina kullerinden dogdum dercesine ezeli rakibini ardina alarak muthis bir galibiyet aldi.

haftaya realli merkezde entegre olduktan sonra , 3 alanda da real madrid golgesi hissedilecek manu 11inde.
varane - casemiro - ronaldo :)

latife bir yana, bir sonraki manu maci mutlak izlenmeli listesinde olmali. galip gelirlerse o ruzgarla alir giderler...
ozguven,momentum ,takim bagi gibi nuanslar bu gibi buyuk mac ve ardindan alinan bir kac seri galibiyetle dogup buyuyor. # epl manuyu ozlemisti - taraftar olarak bizlerde ozlemistik / en azindan nacizane kendi adima bunu net diyebilirim.

.

@Murat Durmaz
Bu yükseliş devam eder de eskisi gibi iyi yerlerde oluruz Suat abi Lig''de :D

Klopp ve Liverpool'un meteorik yukselisi 90'lar sonunda Wenger ve Arsenal'in yaptigini animsatiyordu eger FSG de Arsenal'in sahipleri gibi kitmirliga ve oluculuge devam ederse durum fena cunku PL'de zirveden dusmek cok basit

Geri
Üst Alt